tisdag 26 juni 2012

Sjukligt

Nej, nu ska jag försöka sluta gnälla så förbaskat om det jobbiga i att ha bipolär sjukdom. Det är mycket som suger, men så är det väl med kroniska sjukdomar i allmänhet. Den som har diabetes (denna eviga jämförelse) kan inte peta i sig en vanlig hederlig Gott&Blandat utan att tänka. Har man njursvikt blir det dialys, säkert jättekul och går inte att fuska med. Mannen får springa och ta Waranprov titt som tätt. Det är skit att vara sjuk men sånt är livet. Suck it up.

(Självklart kommer jag tillbaka till gnällandet igen rätt vad det är... någon Buddha är jag inte och då och då rinner det över...)

16 kommentarer:

  1. känner mig också så jävla gnällig hela tiden..är en liten bitter kärring:)
    Tycker det är värre sen jag fick mina diagnoser, helt plötsligt vet man varför och att man har det för livet.
    Försöker rycka upp mig men du vet hur länge man orkar..
    kram gumman

    SvaraRadera
    Svar
    1. På sätt och vis har jag blivit lite snällare mot mig själv sedan jag fick diagnosen. Inte snäll men snällare. Börjar så smått inse att det är en sjukdom. Men att den varar hela livet, usch det är svårt att tänka på.

      Man rycker upp sig när man kan och får vara nöjd med det.

      Kram ♥

      Radera
  2. Även bipolära bägare rinner ju över, skratt. Tjoho, vad jag tjimmar och tjoar men det beror på att solen just hittat hit.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha. Får väl hoppas att ni får sol idag också.

      Kram!

      Radera
  3. Instämmer med Carola... Men vad f*n gör man när det bara fortsätter och fortsätter? Gnäller såklart! Det hjälper inte... men det hjälper heller inte att låta bli. Att rycka upp sig orkar jag inte just nu. Sover mest hela tiden... Suck!

    och KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ligger nog i (de flesta) människors natur att gnälla på något. Om inte annat på vädret eller köerna på Ica. Så det är absolut inget konstigt att man gnäller när man faktiskt är sjuk. Jag blir bara lite trött på mig själv ibland. Men jag är säkert tillbaka snart med nya friska gnäll-tag. ;)

      Har man trötthetsproblem kan det där med att rycka upp sig kännas som ett riktigt hån, man orkar ju inte! Det är verkligen trist att du har det så nu. :( Jag hoppas de kommer utreda dig bättre.

      Kram! ♥

      Radera
  4. -pst, det heter inte gnälla, det heter ventilera.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är inte helt säkert på att saker vädras ut... annars skulle en inte gnälla på/ventilera samma saker om och om igen. Fast jag kommer alldeles strax vara tillbaka till mitt vanliga negativa jag. :)

      Radera
    2. hmm nää nu måste jag tänka om fanken!

      välkommen tillbaka till det sedan^^ :P

      Radera
    3. Är på väg, är på väg... :P

      Radera
  5. Jag tycker du balanserar ditt gnäll. Med sunda insiktsfulla resonemang.
    Så. Det Gör dig till en legitim gnällrumpa för mig.

    SvaraRadera
  6. Det är väl det vi har våra bloggar till. Gnälla eller rättare sagt ventilera till dem som förstår. Få stöd, tröst, uppmuntran och ibland lite skäll.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det superbra att få ha sin blogg och skriva precis det man känner för just då.

      Kram!

      Radera
  7. "Gnäll" på..., nå´nstans ska det ju ändå ut och bloggen kan vara bra som ventilationsmedel. Och va fasen... tycka måste man ju få göra:D

    Kram kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst får man tycka. :) Och jag tycker olika olika dagar...

      Kram!

      Radera