onsdag 6 april 2011

Ring

Intet är som väntans tider... Om fem minuter ska jag åter försöka ringa någon som jag antar är sekreterare på psyk. Skulle på återbesök till dr A igår, men när jag kom dit fick jag höra att hon var sjuk, och den här sekreteraren var ledig, antagligen därför ingen hade ringt. Så nu vill jag ju ha en ny tid, plus att jag snart måste ha recept på Cisordinol-injektionerna. Störande att man ska behöva fixa själv med sånt.

Äh, jag är fullt medveten om att det är småpotatis. Jag har åtminstone en läkare, det är inte alla förunnat.

Regn, men det var fint i måndags. Då firade vi bröllopsdag. :) Åkte ut till ett naturområde, klättrade uppför en brant (utan stig, man fick navigera mellan stockar och stenar) vackert bredvid en stor forsande bäck. På toppen en gammal (sådär 300 år) ridväg, utsikt långt ut över en stor sjö. Vatten och kexchoklad. Lugn.

4 kommentarer:

  1. Visst ska en inte glömma hur illa vården kan vara och hur bra vi har det, men det är ändå störande när det blir missar. Hoppas att det fixar sig för dig snart!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - det ordnade sig till slut. Fick tag på sekreteraren, och sen ringde dr A. Tydligen hade min bokade tid på något sätt fallit ur systemet, trots att dr A hade fört in den. Nu fick jag iaf tid nästa torsdag och det är ju ingen panik så det går lika bra.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Nämen GRATTIS till bröllopsdagen! Härligt att ni fick en skön dag, men håller med om att vården kanske inte riktigt alltid funkar som den ska.

    Det här får bli både en

    :)

    och en

    :(

    Bra att det ordnade sig till slut.

    KRAM!

    SvaraRadera
  4. Tack snälla Puffan! :) Det där med läkartiden var ju i slutändan inget stort bekymmer, slutet gott allting gott.

    Kram!

    SvaraRadera