torsdag 28 april 2011

Stamkund

Vaknade faktiskt i tid till soluppgången. Vacker japansol. Var pigg då, men senare gick jag och lade mig igen och sov massor.

Vilken shopoholic man är... gick ut igår för att skaffa ett par solglasögon, kom hem med kläder för 750 kr (-oj vad jag behöver mera kläder *ironisk* -jamen det var på rea ju) och ett halsband. Och solglasögonen, faktiskt. Blir till att snåla nu (fast det säger jag ju jämt, haha).

Fick en styck patientinformation i posten. Det är en kort sammanfattning av ens slutenvårdsvistelse, där står kort om varför man blev inlagd och vad som hände, fortsatt planering och läkemedelslista. Ganska bra tycker jag. Lite roliga formuleringar, "Det har varit trevligt att ha dig på avdelningen och vi hoppas att du trivts hos oss på Avd XX" Vi hoppas att du flyger med oss snart igen *fniss*

10 kommentarer:

  1. Patientinfo är kul. Själv fick jag hem en sammanfattning av mitt möte hos psykos där det stod: "det är synd att pat. inte tillhör ph {psykoenheten) eftersom hon är en god kontakt att ha". :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - så trevligt det låter! Lite mänskligt sådär.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Haha vilka lustigkurrar!
    Har aldrig fått någon patientinfo dock. Ett papper vid utskrivningen där det står enhet, vårdform och vårdperiod. Thats it. Trist.

    SvaraRadera
  4. paperclip - det här med patientinfo är rätt nytt här, ett par år sådär. Vettigt särskilt att ha samlat aktuella mediciner och vilka åtgärder som planerats framöver, typ "nästa återbesök hos läkare 110414, uppsatt på väntelista för samtalsgrupp, kallelse kommer i höst" osv. - inte minst att få på papper vad de utlovat!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Tycker det låter jättevettigt!
    Man kan ju lätt vara lite vilsen och förvirrad efter ett tag inne på hispan så då är det bra att få det lite uppstrukturerat.
    Hoppas de börjar med det här med!

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Ha, ha....ja patientinfo kan bli lite hur som helst ibland verkar det som.

    Hoppas du får en bra dag idag. Du får nog användning av dina nya solglasögon, i alla fall om har lika fint väder där du är.

    Kram kram och godmorgon förresten :)

    SvaraRadera
  7. Patientinfo??!! Det har jag aldrig fått - det verkar vara en mycket bra idé. Jag ska träffa "min" läkare idag och en sammanfattning från vårt möte skulle jag vilja ha.

    Länge sedan jag var shopoholic fast jag köpte en klänning igår, men jag är dämpad av alla mediciner så jag gör vare sig det ena eller det andra. Tråkigt ibland.... Men hoppas du njuter av solglasögon och kläder! Kram!

    SvaraRadera
  8. paperclip - särskilt det där med framtida planering tyckte jag var bra att få papper på, även om det gärna hade fått komma snabbare, dröjde någon månad efter utskrivningen. Kanske överlupna sekreterare.

    Kram!

    SvaraRadera
  9. My - solglasögonen kom till användning. :) Idag med, ser det ut som.

    Kram och godmorgon tillbaka!

    SvaraRadera
  10. Miriam - än så länge får man bara patientinfo här när man varit inlagd, men från läkarbesöken hade varit en bra idé! Hoppas ditt besök gick bra.

    Jag är rätt dämpad av medicinerna också men köplusten verkar de inte bita på (även om det inte är lika extremt som när jag är uppåt).

    Kram!

    SvaraRadera