söndag 1 november 2009

Hemvändande

Har tuffat hem med tåget. Skönt att vara tillbaka i sin vardag, men jag har verkligen haft det roligt och träffat underbara människor. Är visserligen lite trött på att prata så några längre utläggningar blir det nog inte här på bloggen och jag låter bloggläsandet vila lite till, men jag är inte sådär totalutmattad som jag kan bli av resor.

Hade telefontid med dr B i fredags och han ringde först hem, Mannen svarade. De pratade lite helt kort och dr B sa att han googlat mig och Mannen, vad jag förstår sa han det inte på ett aggressivt utan mer vänligt nyfiket sätt. Jag tycker det var rätt kul att han alls berättade att han gjort det. 

5 kommentarer:

  1. Det glädjer mig att du har haft det kul, fortsätt med det =)
    Massa kramar

    SvaraRadera
  2. Haha, men berättade han varför han hade googlat er, vad han sökte efter för information? Eller var det mest "äsch, jag hade lite tråkigt, det var dåligt med patienter den dagen, så jag tänkte att jag kunde stalka er lite". :D

    SvaraRadera
  3. Rebecca - det framgick nog inte helt. Först hade han nämnt något om att jag dokumenterar noga (mina stiliga lägesrapporter jag tar med till läkarbesöken), och sen då kommit in på det där med googlingen. Han känner ju förstås redan till den gamla sektanknytningen lite löst så han kanske bara var nyfiken, finns i övrigt ingen speciell information att hitta i mitt namn vad jag vet.

    SvaraRadera
  4. Så kul att du haft det trevligt på din resa,
    Jag undrade lite var du tagit vägen, sen kom jag på att du skulle åka iväg.;o)

    Lite skumt att han googlade er och talade om det, undrar vad anledningen var.

    Ha nu en fin vecka.
    Kramisar

    SvaraRadera
  5. Bloggullet - känns knappt som jag har landat hemma än! ;)

    Ja du, den där googlingen får jag väl aldrig svar på, vill inte fråga. Men eftersom han själv sa att han gjort det så var det knappast några onda avsikter.

    Kram!

    SvaraRadera