tisdag 30 december 2008

Avbrott

Man blir så glad ibland, det är så lätt att fixera sig vid allt elände, men det finns också riktigt härliga människor här i världen. Träffade tre idag. Mysigt.

Drama i miniatyr när Psyko H försökte ringa mig idag. Jag måste befunnit mig i en tågtunnel just då så han pratade in på mobilsvaret. När jag ringde svararen för att kolla meddelandet hann jag bara höra att det var han, sen satte det överförfriskade gänget äldre norrmän bredvid mig på tåget igång att hojta så jag kunde inte höra meddelandet. Jag förflyttade mig till korridoren, men när jag skulle ringa svararen igen så tvärdog mobilen. Jag visste att batteriet var laddat så jag blev helt ställd, den har aldrig gjort så förut. Tryckte på alla knappar men den gick inte att sätta på. Öppnade luckan och tog ur och i batteriet. Ingen reaktion. Gjorde om det igen utan framgång. I sammanhanget relevant är att senaste gången jag skulle ha terapi, förrförra måndagen, så kom jag dit men han var inte där, ingen hade ringt och sagt att han var sjuk. Nu fick jag någon sorts känsla av total kommunikations-kollaps. Jag fick inte ens höra hans jävla telefonmeddelande. Nåväl, efter några apatiska suckar gjorde jag batteri-manövern ytterligare en gång, och då gick mobilen igång. Psyko H hade ringt för att be om ursäkt. Jag känner mig lite blidkad.

5 kommentarer:

 1. Vad fint av H att ringa och be om ursäkt. Hon jag har är lite för jävla stolt för sånt, kan aldrig erkänna några fel och brister, Men hon är jävligt snabb med att säga vad andra gör för tabbar. Jaja, är man terapeut så är man lixom, i det yrket handlar det ju om att förändra andra hehe.
  Kram och GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
 2. Ja det är underbart att vara pigg.
  Gott nytt år på dig med darling

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Maria - det finns väl alla typer av terapeuter antar jag... tyvärr får man vara rätt överseende ibland som patient... Ibland inom vården finns en rädsla för vad psykpatienter ska ta sig till när de överreagerar, men de skulle bara veta hur tålmodiga vi oftast är!

  LaLuna - hoppas du får fortsätta att vara pigg nu.

  Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Jag avvaktar ännu på att min psykare ska kontakta mig, det hade de bestämt på ett möte för länge sen. Det blir nog en uppeldad tigrinna som ringer till psyk efter helgerna och begär psykbesök och ordning och reda.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Gladana - det är då fan att man ibland måste sköta psyks jobb åt dem... var på, hålla koll på när saker ska göras, osv. Lycka till!

  SvaraRadera