lördag 13 december 2008

Magnetiserad

Idag har jag blivit avbildad. Magnetkameraundersökning av ryggen och höften. Det låter så inihelvete när man gör det, trots att man har hörselskydd. Ljuden varierar lite - vägborr, billarm, kulspruta, katastroflarm - till slut blir det nästan spännande att se vad som kommer härnäst. Vet inte om jag kommer hinna få svaret före jul, det låter tveksamt, men det är ju ingen panik heller. Tycker att jag har mindre ont nu än för några veckor sedan, det är mest på morgonen som jag är stel och öm.

Det känns ovant att resten av kroppen krånglar, inte bara hjärnan.

Risgrynsgröt i rullpack är en utmärkt uppfinning. Apropå hjärna.

6 kommentarer:

 1. Finns risgrynsgröt i ngn annan förpackning apropå hjärna? ;-)

  SvaraRadera
 2. Haha, jag var visst lite kryptisk där... associerade till att hjärnan är vitaktig och har en ganska lös konsistens och är innesluten i plastaktiga hjärnhinnor. :)

  SvaraRadera
 3. Cancer verkar vara den nya folksjukdomen, för eller senare drabbas man av den och för eller senare så kommer man säkert dö av det också. Det skrämmer mig verkligen för det verkar vara ett sånt fruktansvärt hemskt sätt att dö på, en sån otrolig plåga och även gå omkring och må skit och inte veta om man kommer dö inom den närmaste tiden eller om man kommer bli frisk ifrån det och komemr leva i många år till.
  Visserligen så kan man aldrig veta när man kommer dö även om man inte har cancer men aldrig förr har väl döden varit så nära och påtaglig som när man är så allvarligt sjuk. Fy fan alltså! Den borde utrotas :)

  När du får svar på dina bilder så kanske dom upptäckt en penna elelr skruv i hjärnan eller nåt. Var beredd på det för jag har hört en del såna fall den senaste tiden i media hehe. Man vet aldrig vad man har för skit inuti :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. haha ajdå. Ja men du kanske är missbildad inuti så detvisar sig att du har hjärnan nere vid ryggen och DÅ unga dom kan du faktiskt ha en skruv i hjärnan haha.

  Ja ibland kanske det inte ens hjälper med operationer för att få bort galenskaper. Fast lite galenskaper ska man nog ha :)
  Jag har själv massa godartade tumörer i brösten. har opereratats 4 gånger (och har fortfarande MASSA tumörer kvar). Nästa gång ska jag nog be dom trycka in lite silikon när dom ändå håller på. Eftersom större delen av mina bröst numera består av tumörer så lär dom bli ganska små när dom är klara och har tagit ut allt :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag älskar också den risgrynsgröten! Perfekt medicinen-slår-till-och-jag-är-vrålhungrig-och-det-är-natt-mat!
  Hoppas allt är som det ska med dej. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej dagsspan! Mestadels mår jag rätt bra. Kram tillbaka!

  SvaraRadera