onsdag 3 december 2008

Trögtänkt

Första dagen på arbetsträningen. Det var ok, folket där är trevliga, men jag är totalt jävla urblåst i skallen nu, känner mig som en urvriden disktrasa. Inte för att mina arbetsuppgifter var så komplicerade men att behöva fokusera på det jag gör så länge i sträck.

Mannen lockar iväg mig på lunch på vår favoritrestaurang vid havet, vi åker strax. Mmmm.

Jag kommer nog inte skriva mycket på nätet idag, aj min stackars hjärna.

12 kommentarer:

 1. Man blir alltid helt körd i skallen av att börja på ett nytt ställe, det kommer att fortsätta att gå bra ska du se!

  SvaraRadera
 2. Det är väl inte så konstigt om du känner dig urblåst?! Du gör ju ganska mycket mer nu än tidigare....och det är inte bara arbetet i sig utan situationen och alla människor.... åtminstone tänker jag så. Man är ju skörare nu för tiden än när man var helt frisk..... och stora omställningar tar på krafterna..... men lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
 3. Tack Beva och Tea. :)

  Antar att jag blir lite skärrad när jag märker hur okoncentrerad och lättstressad jag har blivit. Vill ju vara skärpt och har fortfarande drag av perfektionism. Det tar emot att acceptera faktum. Men det är bara att vänja sig...

  SvaraRadera
 4. Var ett tag sen jag var här- vad fint du har fått det! Och arbetsträning...man får ge det tid i början, tror jag. Var snäll mot dig själv.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Tack. :) Jag vill ju att allt ska funka perfekt genast, haha. Ska försöka vara lite mer realist.
  Kram tillbaka!

  SvaraRadera
 6. Tack goa du för dina kommentarer...här e det snurrigt värre. Jag tycker det är läskigt när jag inte känner igen mig...

  Tycker du är stark som orkar arbetsträna. Kom nu ihåg att ta små små babysteps. Det är så lätt att bara rusa in huvudstupa och kasta sig i första bästa vägg... Så brukar jag göra.

  SvaraRadera
 7. Kasta sig in i väggar, ja... det har gjorts. Du har rätt, det är inte bra. Tur att jag bara ska jobba 25% till att börja med.

  SvaraRadera
 8. Håller med dig, så fort man blir arg eller säger ifrån (vilket jag har gjort ibland) så beror det på min diagnos och inte på att jag är människa. Men dom som *inte* har diagnos och blir arg och säger ifrån, vad beror det på?

  Jo jag har läst den boken, lånade den på bibblan. Jag tycker inte den var den bästa jag läst precis. Vet inte, men tyckte mest att det var ytligt om jag inte minns fel, alltså man kom inte in så mycket i hennes huvud och det är ju det man vill när man läser böcker :) Man vill ju veta hur hon tänker, känner och inte bara vad som händer. Men den var inte den sämsta jag läst heller :)
  Härligt att det gick bra på arbetsträningen och ibland får man känna sig som en urvriden disktrasa :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. haha japp visst var det, men så sant :)
  Angående butterfly-nålen så var det nog menat till den andra Maria. Inte lätt att hålla ordning på oss alla :)

  Kram

  SvaraRadera
 10. haha shit vad klar i huvet jag är, riktigt stolt över mig själv, för jag hänger med i vartenda ord. Men nu fick även jag lära mig lite om butterfly-nålar, t.ex. att det finns nåt som heter det för det hade jag ingen aning om :)

  SvaraRadera
 11. När man börjar på ett nytt ställe brukar det ju bli lite kaotiskt..din hjärna hinner snart ikapp :-)
  Jag ska till min coach i morron för första gången..om jag inte ställer in. Ska ringa min terapeut till morronen och berätta, det var hon som tyckte vi skulle träffa coachen tillsammans första gången. Och det vill jag också egentligen. Men samtidigt känner jag att jag fixar att träffa henne själv också..så jag går nog dit i morron.
  Sen bara hon coachat mig får jag gå ut på arbetsprövning..det ska bli kul, men samtidigt jobbigt. Ja ja..en sak i taget.
  Kram

  SvaraRadera
 12. Kram tillbaka! Ja vi får hoppas att hjärnan hittar hem igen.

  SvaraRadera