onsdag 24 december 2008

Vintervärme

Helgen i Göteborg var helt ljuvlig. Det är så innerligt mysigt att träffa mina barn, de är smarta, roliga, kärleksfulla. Deras tjejer är också härliga människor. Vi har gått på Liseberg, Konstmuséet, Stadsmuséet, men framför allt pratat och pratat. Känner mig så upplyft.

Rätt lugnt annars. Jag är ju själv idag, Mannen jobbar ett dygnspass, men det gör mig inte så mycket. Vi tar lite julmat imorgon istället. Och så firade vi lite igår, Mannen lagade lax och jag hade fått en flaska Lanson Rosé av min mamma, bubbel är aldrig fel.

Konstigt att tänka sig att man är 46 nu. Snart 50. Jag kommer kanske bli en rätt barnslig 50-åring, på gott och ont. Ber fortfarande mina barn om musiktips och förstår verkligen om man vill ha både en HTC Touch Diamond och en iPod Touch (tänk om batteriet tar slut där på bussen, ve och fasa). Nu indikerar detta inte nödvändigtvis ungdomlighet, men jag ser framför mig min mamma som idogt vägrar att ens försöka lära sig läsa sms. Det jag fortfarande konservativt är emot är sär skrivningar, fast jag orkar inte vara tillräckligt mycket av grammatikfascist för att påpeka för andra när de i mina ögon gör ett misstag. Och nu med lamotrigin i kroppen kan vad som helst komma ur mina egna fingertoppar, så det är inte riktigt läge att vara kaxig.

Nåväl. God Jul till alla därute.

9 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaka, har varit lite tomt utan dig. Så skönt du verkar ha haft med dina barn, barn är en gåva som man ska vara stolt över.
  Kram och GOD JUL

  SvaraRadera
 2. Tack Gladana! God Jul! :)

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en riktigt God Jul! Hoppas du får det supermysigt:)
  Julkram från Thea.

  SvaraRadera
 4. Hej. Skönt och ha dig hemma ige, du har varit saknad :)
  GOD JUL och hoppas du får en underbar julafton, det förtjänar du. Ska snart åka iväg när pappa och syster komemr och hämtar mig.
  Ha en underbar dag som sagt!
  Kramkram

  SvaraRadera
 5. Tack tack Thea och Maria. :)
  Ha det bra själva!

  SvaraRadera
 6. God jul till dig också. Skönt att du haft en bra helg, detvar du verklige värd.
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Tack LaLuna, kramar tillbaka!

  SvaraRadera