tisdag 1 februari 2011

Redo

Nu slipper jag "personlig assistent", hurra! Behöver inte tillsyn hela tiden. Jag tycker egentligen att jag inte behöver någon tillsyn alls, längtar hem. Dr A säger att vi ska skynda långsamt.

Jag vill hem och börja röja. Visserligen var jag nog lite hypo när jag nattetid gjorde upp många av mina ommöbleringsplaner, men de flesta var rätt bra ändå och jag jobbar vidare på det. Men nu är jag trött på att fundera, vill gå från ord till handling och börja lyfta grejer! :)

Försöker dra ner på min hiskliga kaffekonsumtion. Hemma är den 2-3 koppar om dagen, här snarare 10. Så nu ska det bli varannan örtte.

Det blir billigt när man ligger inne och inte alls får gå ut. Kontosaldot ser bra ut. Sedan kommer en jättestor sjukhusräkning men det är sedan, inte nu... ;)

4 kommentarer:

  1. Jag förstår att du längtar hem. & tycker det är bra att du längtar hem! :) Så jag hoppas du får komma dit snart. Nog för att det är bra att det finns platser där en kan tas om hand när livet är krångligt, men hemma är ändå bäst.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Charlyene - ja, jag är tacksam för att jag fått vara här, för det har behövts när jag varit skogstokig. Men nu räcker det!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag kan plötsligt inte logga in på bloggen här på datorn och skriva nya inlägg (någon sorts kombination av IE och nytt nätverk gissar jag).

    Men jag har det bra iallafall. Blev "nedklassad" till grön observationsgrad idag, får inte gå ut ensam men det mesta annat är tillåtet, och det blir permis i helgen! :D

    SvaraRadera
  4. Hej.. sitter och checkar alla bloggar :) Titta gärna in, glöm inte att du e med i vår sekt :D
    Kramar P!

    SvaraRadera