tisdag 8 februari 2011

Segdraget

Måndag tisdag har inte varit så bra. Har känt mig låg, ångestig, har jobbiga upplevelser som jag inte vet om det är nu eller bara minnen från för en månad sedan. Men jag fick Cisordinolen (antipsykosmedicin) vid 16 istället för vid 20 idag, och kvällen har faktiskt varit lite bättre. Alltid något.

Läkarsamtal. Dr E ansöker om förlängt LPT. Det känns så dramatiskt. Jag hade ju tänkt bli utskriven. Men ok, jag mår inte hundra just nu. En dag i taget.

Fick tygprover för sofföverdraget jag nog tänker köpa, roligt att titta och välja. Jag började lite, lite med mitt inredningsprojekt i söndags genom att kolla att skrivaren får plats på skrivbordet bara jag röjer lite skräp. Det är skönt så länge jag längtar hem för att göra mer, så länge jag inte helt fastnar i tanken på sjukhuset.

(Och hurra, jag har fått sjukhusuppkopplingen att fungera med Opera!)

6 kommentarer:

  1. Utan LPT, skulle du stanna då?

    Jag hoppas att du får stabilitet snart.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Svårt för mig att förstå eftersom jag aldrig varit i din situation med LPT men jag har legat inne och vet hur det är att längta hem. En dag i taget och tålamod. Så bra att ha datorn som tröst! Kram!

    SvaraRadera
  3. Charlyene - ja du, det är en samvetsfråga. Helst vill jag bara ut, tänker att jag har mått dåligt förr utan att vara på psyket. Men lite rationell är jag och förstår att om jag inte är stabil så kanske jag blir sämre om ett par dagar och hamnar här igen ändå.

    Dr A har lovat att lyfta på LPT:et så fort jag stabiliserat mig och jag försöker tänka att med överbeläggningar och allt så kommer de inte ha mig kvar längre än nödvändigt. Även om jag också har katastroftankar om att gå här i månader. Men jag mår ju mycket bättre nu än när jag kom in så det ska väl inte bli så länge till.

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Miriam - ja, tålamod får man träna sig på här... Det känns absolut bättre när jag har datorn, även om jag inte orkar sitta timmar i sträck.

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Det låter som det kanske är en bra idé att det stabiliserar sig innan du blir utskriven. Ibland vill man hem så gärna att man kanske inte ser helt rationellt på saker och ting.

    Verkar som du har lite projekt hemma sedan, det är nog bra. Något roligt att planera inför. Välja bland tyger är kul, men du kanske är som jag....har lite svårt att bestämma sig, då kan det blir lite jobbigt dock, men bara en stund...

    Kram!

    SvaraRadera
  6. My - visst är det så att det är bättre att vara stabil innan man åker härifrån, istället för att kanske krascha igen två dagar senare. Men ens känslor längtar ut och bort...

    Det är kul att välja tyg, men oj så svårt, jag velar fram och tillbaka hela tiden. Mannen blir tokig på mig! ;)

    Kram!

    SvaraRadera