lördag 9 februari 2013

Simlektion

Goddag goddag, hur var namnet? Jag är fru Träskmonster, knappast särskilt trevligt att träffas.

Jag simmar febrilt i det grumliga vattnet för att inte sjunka ännu mer till botten. Begraver mina tankar i att försöka förstå mig på det här med mobilen, leta fram kvitto och garanti, googla så jag inte missar något. Jag är inte bekymrad så där på riktigt, vet att mobiler är slit och släng, och inget seriöst allvarligt kommer hända även om den går sönder helt, men larvar man sig med att köpa en dyr vill man ändå ha den i ett par år åtminstone. Nu har jag garanti kvar så det är ett icke-problem. Ibland måste jag bara ha krokar att haka upp de slingrande tankevättarna på.

Har gnagt i mig en saffransbulle, idag ska jag gå emot skarpa infall och omge mig med varmt, mjukt och fluffigt.

4 kommentarer:

 1. Varmt mjukt och fluffigt är bra!
  Kram.

  SvaraRadera
 2. prylar är prylar och kanske vill "man" lägga så lite kosing som möjligt på dem. jag sparar till upplevelser ist. kram du fina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med upplevelser brukar de flesta mena resor. Jag pallar numera inte med några längre resor så det går bort för mig. Lever inte upplevelsefritt dock ;) - går på museum med jämna mellanrum, någon gång på teater. Men en mobil som gör det möjligt för mig att kommunicera på flera olika sätt, ta emot information, göra praktiska ärenden, roa mig - det uppskattar jag dagligen. Klart var och en gör som det passar den, hoppas jag!

   Kram sköna dam!

   Radera