måndag 11 februari 2013

Konturlöst

Hamnade i soffan med Mannen och såg slutet på en B-western med Luke "Beverly Hills" Perry som kärlekskrank domare. Efter den och med piller i magen kunde jag somna om, och nu känns det mer som en vanlig dag.

Den fasta punkten på agendan är att hälsa på hos Syster C, för övrigt har jag nog inga absoluta måsten att klara av. Ibland är det skönt att amorft flyta omkring. Orkar liksom inte riktigt vara kreativ och produktiv, det är tomt i huvudet. Har tvättat en omgång så totalt förtappad är jag inte.

Det värker, särskilt mellan midjan och vristerna. Känns som när jag hade fibromyalgi för 25 år sedan. Och som den värk jag fick när jag ett kort tag åt Lyrica (som lustigt nog används som medicin mot smärta - men jag fick ont istället). Det senare fick mig att fundera på om det hänger ihop med utsättningen av lamotriginet, som är en sorts antiepilepsimedicin från början precis som Lyrica. Jag har en småknasig ländrygg med artros, men det här går liksom ut i benmusklerna också och ger en lätt brännande konstant värk. Jaja, det är som det är, jag hoppas det går över när kroppen kommit i jämvikt igen. Idag är första dagen helt utan lamotrigin så om ett par veckor börjar man väl kunna se hur det ska funka utan.

Den där känslan som om jag har missat något. Får väl sluta fundera en stund så dyker det säkert upp.


6 kommentarer:

 1. Skönt att du kunde sova lite till. Den där filmen har jag för mig att jag sett för några år sedan om jag inte missminner mig helt. Låter som en skön vecka framför dig. Ha det gott, kram Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var inte illa vad de kunde i den filmen, han och en tjej i 1800-talslång klänning simmade ifatt en hjulångare ;) Första delen av veckan blir bara transportsträcka, men nästa helg drar jag till Gbg om allt går enligt planerna :)

   Kram!

   Radera
 2. Låter... Klokt och balanserat. Lycka till med utsättningen.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det kommer nog bli bra när omställningen väl är gjord.
   Kram!

   Radera
 3. Har inte fått för mig att du skulle sätta ut Lamotriginet, hoppas det går bra, jobbigt att mixtra med medicinerna. Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hållit på med det i några veckor, lite i taget, så det är väl därför det har varit lite svajigt. Men nu är slutet i sikte.
   Kram!

   Radera