söndag 24 februari 2013

Nattvakuum

Efter att ha slagit upp mina bruna vid två och bälgat i mig en rejäl kopp kaffe vänder formkurvan uppåt. Blir tvärsugen på att nätshoppa påslakan, men det är alltför korkat (vill ju känna på dem först - och så är det bra om man har pengar också...) Skulle vilja prata med någon, men även där sätter tillfälligheterna stopp. Jag har fortfarande spärrar, och ringer inte och väcker folk mitt i natten. Faktiskt. Stackars Mannen är fortfarande inte helt kry så honom stör jag inte heller (fast jag sneglar på honom då och då ifall han har råkat vakna ;))

En gammal vän hörde av sig igår och jag blir så glad av tanken på hur många fina människor det faktiskt finns, även om de tenderar att göra mindre väsen av sig än de som förstör.

Jag borde nog lägga mig ner i sängen nu. Åtminstone ligga ner.

16 kommentarer:

 1. jag är tacksam för min nattsömn som sköter sig nästan helt felfri.
  utan den blir livet en enda uppförsbacke och jag har ju slutat med uppförsbackar nu.

  kram fina du - ha en bra söndag ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du har skötsam sömn. Min tenderar ju att vara för mycket eller för litet. Uppförsbackar hålle sig borta, önskar jag dig!

   Kram och ha det bra idag ♥

   Radera
 2. En nattuggla till här...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår det... Hoppas det blir bättre.

   Radera
 3. Här har du en nattuggla till. Synd att du inte ringde mig, jag var också pratsugen! :) Men just nu kanske jag är mer störande än rolig att prata med, så det kanske var lika bra.

  Hoppas att du får en bra dag, trots allt. Önskar dig väl och tänker på dig.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte på dig. :) Men avstod eftersom jag inte ville väcka dig *ifall* du faktiskt sov.

   Det blir nog en hyfsad dag men inga vilda äventyr. Tack och jag hoppas det lugnar ner sig lite lagom för dig.

   Kram!

   Radera
  2. Nästa gång kan du skicka ett sms, för om jag sover vaknar jag inte av dem. :) Det är iofs inte alltid jag hör sms-signalen, men, men...

   Radera
  3. Det erbjudandet ska jag lägga på minnet. :) Du är också välkommen att sms:a. Vi nattugglor måste hålla ihop! ;)

   Radera
 4. Hoppas du fick sova till sist! Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag sov väl en kvart till slut, sedan kom ett sms. ;) Men jag har legat ner och vilat och varvat ner en liten aning.

   Kram!

   Radera
 5. Nätshoppa är alltid kul - men som sagt..... man måste ha pengar. Hoppas du får balans i sovandet..... det verkar gå lite upp och ner? Får man inte sin sömn blir det inte bra..... men det går väl alltid att ta igen. Nu ska jag till Hjo och renovera hos brorsan..... kul. Hoppas dagen blir bra!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mår inte subjektivt dåligt när jag sover lite men det är ju risk att jag går upp i varv förstås. Sedan kan jag sova tio timmar när jag är låg. Så nog varierar det.

   Ha det kul i Hjo - du är händig du!

   Kram!

   Radera
 6. uhuuu, kan bara tänka mig - utan sömn - med tankar om att handla. Bra att du lade dig igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu gäller det bara att ta sig igenom dagen utan att handla, haha. Bra att det är skidåkning på tv, det saktar ner mig.

   Radera
 7. Uj, du var tidigt uppe eller sent menar jag. Hoppas att du kunde stilla dig ett tag och slapp att klicka hem något dyrt och onödigt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen shopping än (med ett nödrop). Har ägnat mig åt att ta det extremt lugnt trots att det spritter i kroppen. Får se hur länge det håller...

   Kram!

   Radera