måndag 4 februari 2013

Låda

Sov en kort stund men det var för varmt i sovrummet, eftersom jag hade stängt fönstret. Nu står fönstret öppet men jag får vänta på ett sömntåg. Har tuggat i mig lite kyckling och dricker kaffe, aja baja, var så sugen och jag brukar kunna sova trots kaffe, fast det kanske är att utmana ödet lite. Så här dags på dygnet får man sig till livs lustiga tv-program, som ett experiment om huruvida det går att hypnotisera någon att mörda (det gick, men show-tv vet man ju inte var man har). Jag tror säkert att jag skulle kunna mörda någon om det verkligen gällde. Inte för pengar eller något sånt idiotiskt, men i självförsvar, för att rädda min familj. Får väl hoppas att den hypotesen aldrig kommer att testas.

Jag blir tydligen seriöst skruvad av att sitta uppe såhär. För ett ögonblick fick jag tanken att sortera mina cd-skivor i bokstavsordning ;) - jag har mina cd-skivor kvar trots att musiken är inlagd i datorn. En kompis har sorterat sina efter färg, fast det är ju mer förnuftigt egentligen, det blir en inredningsdetalj. Tänkte gå och stryka också, men jag inser att det är en felprioritering just nu, en två tre fyra nätter utan ordentlig sömn. Tog ändå Seroquel men den verkar inte ha bitit så bra i natt. Jag anstränger mig kopiöst för att inta tankepositionen att det är ett problem.

Hade det varit midsommar hade det varit ljust ute nu... istället får en titta på snöblandat regn i lyktornas sken.

Har hakat upp mig på Köpenhamn, kollar tågtider och så... men jag ska till Syster C mitt på dagen imorgon så det tajmar inte. Tänker för en sekund att jag kunde ställa in det, men det är för sent, man ska ju ringa 24 timmar innan och jag är för snål för att betala 400 spänn för ingenting. Javisstja, har utlovat till en vän att jag är fri och ledig tis-tor så vi kan ses någon av de dagarna med kort varsel, nu känner jag mig uppbunden då också. Otåligheten krafsar längs ryggraden.

Jag bara babblar. Saknar någon att prata med just precis nu men så är det när man är uppe mitt i natten, ja.

4 kommentarer:

 1. jag har glömt hur illa en förkylning klär mig. hur dum-tjock och urful man blir.
  jag vill ingenting. mer än bli av med detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du blir av med det! Och smart-snygg igen. Men det är okej att gnälla lite ibland.

   Radera
 2. Hmm, inatt var jag inte vaken vid 4 för en gångs skull så jag kunde inte göra dig sällskap där i otåligheten. Hoppas att du hann med nästa sömntåg, kram Milla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev ett par timmar iaf. Bra att du åtminstone sov!

   Kram!

   Radera