onsdag 6 februari 2013

Bystig

På förmiddagen var allt prima igen, utom rastlösheten. Hade inget överhängande viktigt att göra hemma så jag vandrade ned på stan. Den ursprungliga föresatsen var att hitta en svart bh som efterträdare till ett par som blivit för stora. Alla därute med XX-kromosomer har nog en aning om att här talar vi projekt. Teoretiskt borde det vara lätt: storleksangivelsen är omkretsen runt bröstkorgen plus bysthöjden. I praktiken kan allt mellan 75-85 passa mig, och kupor D-F, beroende på vilken butik jag går till. Och inte att förglömma att det finns en uppsjö olika modeller som lyfter på höjden och tvären och förstorar och förminskar. Till detta kommer årstiden. Av med jacka och sjal och tröja och linne och bh innan provningen ens kan börja. Nr sju satt visserligen bra, men vid det laget var jag så allmänt uttråkad att jag aldrig köpte den. Kanske får jag gå tillbaka imorgon och göra det.

Erkännas skall att jag sprang ännu mer i affärer. Jeans med pärlor på, nej det kan man nog inte ha som tant, men vad jag gillade dem. Och naturvita snörkängor... ahh. Jag är en aning förundrad över att jag faktiskt aldrig inhandlade något. Så värst återhållsam känner jag mig inte just precis nu.12 kommentarer:

 1. :-) Låter som att det blir shopping imorrn som belöning för att du var så duktig idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahhhh, inled mig icke i frestelse! Jag är ruggigt bra på shopping, övar mig mycket. ;)

   Radera
 2. vilken storlek på bh har du "växt" ur?
  och hur 17 gjorde du?
  behov här serrö ;)
  kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju gått ner runt 17 kg på precis ett år, och då krymper behagen också... Hade 80E/F-85D/E, nu verkar 75DD el. E passa bättre. Precis på gränsen så att det går att hitta på Lindex o.dyl. billigare ställen.

   Kram!

   Radera
  2. ack ja ack jo. här fläskar vi på med 75-80 G... "jättelätt" *suck

   Radera
  3. Då är det inte lätt att hitta :(

   Radera
 3. Ja här talar vi PROJEKT av stora mått..... som känns klart motigt att gå in i....men det är trevligt att HA fina bh:ar.

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör stor skillnad att ha en som passar och som man känner sig fin i.

   Kram!

   Radera
 4. Wow, vad du var duktig som inte kom hem med allt annat du såg i affären. SJälv klickade jag i min tristess hem lite kuddfodral som ekonomin egentligen sade blankt NO-NO till. Oops, så fort det går och så surt det kommer att bli när jag ska betala dom sen. Kul att du lyckats gå ner så mycket - härligt! Kram milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får väl se... idag är en ny dag och jag ska ner på stan igen... ;) Usch så lätt det är att nätshoppa, även om det samtidigt är underbart att möjligheten finns. Jag har svårt att säga nej. Hoppas du ändå får glädje av kuddfodralen.

   Kram!

   Radera
 5. En annan har ökat från 75 E till 85 D.
  Blä för det.

  Ska försöka att inte lägga på mer. Shopping är inte lika kul när man är ful i spegeln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är inte roligt när man knappt känner igen sig själv. Fast jag är sån att jag köper kläder ändå, så jag har lite olika storlekar i garderoben. Inbillar mig inte att jag någonsin kommer att bli smal igen, så jag kan inte vänta på det.

   Radera