onsdag 20 februari 2013

Letargi

Min kraft att blogga och bloggläsa är närmast obefintlig. Tillbringar huvuddelen av dagarna halv- eller helsovandes framför tv:n. En hjärnbefriad ilandfluten manet. Mannen är magsjuk och febrig stackarn, så jag får göra små ryck och handla dricka m.m. Jag är än så länge fysiskt frisk, det är bara psyket som gnisslar och gnäller.

6 kommentarer:

 1. Magsjuka är för jävligt. Hoppas att du slipper smittas. Men berätta inte för någon att du sover framför TV:n, då kanske doktorerna bestämmer sig för att du är personlighetsstörd trots allt. ;) Fast det är ju skönt att du åtminstone kan sova bort en del av den gnisslande tiden.

  Jag önskar er båda väl.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, jag som har en extra-tv i sovrummet, det kan nog tolkas som riktigt stört... ;)

   Tack, vi mår båda så sakteliga bättre.

   Kram!

   Radera
 2. Det är besvärligt när psyket kinkar också...... men man kan i alla fall stå på benen för det mesta...... Härlig liknelse med maneten :)..... Hoppas du inte blir smittad av magsjukan!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, oftast hankar man sig fram, men magsjuka blir man helt utslagen av. Å andra sidan går det över på några dagar... Än så länge har jag klarat mig, peppar peppar.

   Kram!

   Radera
 3. Bara att låta det bero. Bloggarna finns ju kvar när humöret och energierna vänder. Hoppas att gubben kryar på sig och att du slipper få magsjukan. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det går mot det bättre för oss båda två.
   Kram!

   Radera