torsdag 28 februari 2013

Känslan

Sovit tre timmar på piller. Jag somnar väl om framåt morgonkulan antar jag. Eller inte. Känner mig glad och ser fram emot dagen, ska träffa en god psykvän som alltid gör mig uppiggad och ger mig hopp om mänskligheten. Fast okej, det är tolv timmar tills dess, haha, så jag får väl hitta på något att roa mig med så länge.

Jag vet inte hur strikt jag ska vara med det där att inte lämna stan, kunde vara roligt att åka till närmsta staden och gå på kulturhuset, inte för att där händer något jättespeciellt men det finns en fotoutställning på djur som verkar trevlig. På lördag då. Och så vill jag åka till Malmö och Köpenhamn och Göteborg och Stockholm men det får jag nog inte. Mitt överjag sliter så svetten lackar för att hänga med. Det är intressant när ens tankar löper på de parallella spåren "jag vill" och "jag borde", ofta sida vid sida, ibland jagar de varandra. Det finns ingen given vinnare. Ibland är jag förnuftig. Så där kruttorrt rationell. Gör saker jag inte alls vill för att de är nyttiga för mig. Brysselkål. Men känslan tar revansch, och så sitter jag mitt i natten med kaffekoppen i handen och expanderande huvud, njutningsfulla ilningar i kroppen och otålig väntan på vad som ska hända härnäst.


9 kommentarer:

 1. God morgon, min vän! Vet inte om du leker nattuggla, eller om du lyckades somna om. Ville bara önska dig en god dag, och hoppas att du får ha fokus (hypomani utan fokus är fan bara jobbigt) och kunna fylla dina timmar med något som känns meningsfullt.

  STOR KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nattuggla som just nu förbyts i morgonuggla. ;) Såg lite på tv. Jo, jag sov faktiskt i tio minuter men så satte en envis koltrast igång utanför fönstret. Jag ska fixa lite med datorn, köra backup, byta lösenord här och var, det brukar fördriva tiden rätt bra.

   STOR KRAM!

   Radera
  2. Och så äter jag hembakta bullar (från frysen dock, har inte bakat inatt)

   Radera
  3. Åh, bullar låter jäkligt gott! Det kanske jag skulle ta och baka idag. Vilket bra förslag! TACK! :)

   Radera
  4. Det är väldigt svårt att vara sur när det luktar nybakat. :)

   Radera
 2. Så tröttsamt när kroppen är i högvarv sisådär. Hoppas att du får lite sömn iallafall. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får väl sova i natt, kanske.

   Kram!

   Radera
 3. Du är så grym på att pricka rätt med fina ord! Hoppas att du får en fin dag med din psykvän ;) det är bra när man kan pigga upp varandra och inge hopp när man vadar i gyttja.

  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fining! Det har varit en alldeles utmärkt dag. Vi konstaterade just, min kompis och jag, att vi två tillsammans funkar bra, även när vi pratar om eländes elände så har vi någon sorts distans och det slutar alltid med skratt. Vilka härliga människor man plockar upp längs livets stig!

   Stor kram tillbaka!

   Radera