söndag 3 februari 2013

Fixeringsmedel

Vet inte riktigt hur mycket jag har sovit i natt, det kom i etapper. Men jag är rätt pigg nu. Mellon gick som förutspått inklusive programledarnas pinsamhet. Sådär väldigt underhållande är det inte. Tror det får vara.

Retar mig på att min mobil fått någon bugg som gör att den hänger sig och tror att batteriet är urladdat. Det trista med avancerad teknik - mycket som kan gå fel. (Och nej, jag återgår inte till en gammal hederlig knappmobil, jag älskar superprylar alltför mycket.)

Det känns på fötterna som att det är lite kallt ute. Kanske för tidigt att spana efter snödroppar?

Tankarna studsar.

Allt som borde rensas. Vad gör man med arvegods som har affektionsvärde men verkligen aldrig används? Och inte är sånt som folk omkring en vill ha heller. För mycket saker, men de klamrar sig fast med bläckfiskarmar (såg Bear Grylls äta bläckfisk igår och insåg hur de personifierar uttrycket). Just nu vill jag höra prylarna krascha mot containerbotten, men lite anar jag att jag inte skulle välja så klokt när instinkten bara säger "bort!!" - så jag får blidka mig själv med en pyttegarderobsrensning, finns väl ett par klänningar i stl 48 som skulle kunna vandra vidare. På samma gång älskar jag ju mina saker, jag har en stark materialistisk ådra och skulle utgöra ett uselt helgon. Nåja, det är verkligen ett icke-problem för hur jag än gör så spelar det ingen roll.


6 kommentarer:

 1. Usch. Nu fick du mig att tänka på min vind. Huuuu med grejer.
  Tror jag börjar med att städa min garderob.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det staplar snabbt upp sig. Det är väl därför man behöver flytta då och då. Nu har vi bott här i tretton år...

   Radera
 2. Kan vara svårt att behärska sig när man är på den sortens rensa-humör. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag nöjer mig med en lätt garderobsöversyn, tvingar mig själv att hålla mig lugn resten av dagen.

   Kram!

   Radera
 3. När jag gjorde mig av med alla mina saker var det en ganska skön känsla...... efteråt fick jag ångest över några saker med affektionsvärde.... och över den ekonomiska förlusten förstås. Men ibland kan det vara ganska skönt att röjja....... men SVÅRT. Man VET ju aldrig om man behöver den där strl 48 klänningen igen eller hur......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja att göra sig av med ALLA sina saker (eller nästan) skulle nog vara en sak att ångra. Kanske tur att jag har Mannen som skulle reagera. Fast fullt så röjningshungrig är jag inte. Klänningarna åker bara in i en extragarderob... för nä, man vet aldrig.

   Radera