lördag 21 februari 2015

Spellistan

Det är jag och så han där i Hedemora som inte tittar på Mellon, eller så. Tänk att det var ett obligatorium när man var ung.

Resa till barnbarnet är bokad och klar, roligt nog hänger Mannen med. Vi kör hotell för allas psykiskas hälsas skull.

Låter massor av gamla låtar mala genom min skalle som dämpning, inte Mellolåtar utan Bowie, Queen, NIN, Aimee Mann, Gram Parsons, Nirvana, Kate&Anna McGarrigle, Joy Division, Joni Mitchell, Television, Bruce Springsteen, Radiohead, REM... jag har inte mycket till linje i musiksmaken ;) Vill inte höra några nya toner idag, det ska vara musikalisk stesolid, varje not stadigt förankrad i minnet.

Fortfarande inte deprimerad, men blandat babblig och kroppsligt agiterad och trött.

2 kommentarer:

 1. Hedemora är ett litet rolig ställe med ett fint ölbryggeri =)

  Hotell är bästa alternativ i samtliga fall =) Det är ju bara så jobbigt att trängas med alla släktingar annars =) Tiden inför en sådan resan måste kännas extra lång =)

  Kollar inte heller på melodifestivalen, fattar helt ärligt inte alla som gör det =O Dom flesta bidrag är skitdåliga och då är jag ändå ganska så snäll =O

  Jag tål inte Bowies heroes låt. Inte för att den är dålig utan för att texten slår extra hårt mot mig =P

  SvaraRadera
 2. Ja, öl är ju trevligt :)

  Kommer att bo på hotell tills våra samlade besparingar tar slut :) Fast just nu känns det på sätt och vis rätt bra att det är en dryg vecka kvar till resan, eftersom jag är så jäkla upp och ner just nu, hinner med ett läkarbesök först så kanske det blir lite mer ordning på mig.

  Finns alltid låtar man inte tål :P Är jag deprimerad kan jag inte direkt lyssna på "Walking on sunshine" hehe.

  SvaraRadera