tisdag 17 februari 2015

Kvällgnäll

Tog mig till närmsta staden för lite kulturell påfyllning tillsammans med en vän. Mycket fin fotoutställning  http://www.heleneschmitz.se/earthworks (se även andra fotoserier i menyn till vänster)

Väldigt svårt att sova igår natt, Mannen fick ligga och hålla i mig en lång, lång stund. Jag vet inte riktigt vad jag är. Enormt fysiskt trött, sådär influensamatt i kroppen, samtidigt som det kryper. Sedan rätt vad jag är blir jag lite agiterad och pratar en massa, och i kortare stunder lite uppåt. Mycket enträgna "skräckbilder", när någon sågar av mig benet för femtielfte gången blir jag faktiskt lite tjurig över att inte få vara ifred. Ändå inte riktigt nedstämd. Att stoppa i mig Stesolid är faktiskt nästan aldrig min första åtgärd, men nu tog jag just två. Ibland kan man ju hålla sig flytande genom att bara distrahera sig med ditten och datten, men nu är jag så himla trött att allt känns för jobbigt.

Usch, gnällig och snurrig, man känner sig inte så attraktiv precis. Finns väl inte så mycket annat att göra än att försöka sova bort skiten.

8 kommentarer:

 1. Skickar en cyberkram!
  Det blir bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Jo, jag vet. Inget varar för evigt, och kvällarna är värst. Ser man det i något sorts personligt historiskt perspektiv är problemen larvigt små, det är som sagt bara gnäll.

   Radera
 2. Hopp om snar bättring!
  KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det blir säkert bättre om bara några dagar, och det vet jag egentligen, det känns bara tuggummisegt när man sitter mitt uppe i det.

   Kram!

   Radera
 3. Jag längtar också efter mer fantastisk kultur........ och influensa är för jäkligt - been there done that...... URK. KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man behöver kultur! Jag har inte influensa egentligen, det är bara utsättningsbesvär efter Voxran... Men tack ändå.

   Kram!

   Radera
 4. Att gå på fotoutställningar är en trevlig syssla. Jag har varit och kikat utanför Karlskronas fotoklubbs lokal ikväll, de hade hängt upp nya foto. Många amatörer är grymt duktiga.
  Jag vill också sova, har fått alldeles för lite sömn de sista dygnen. Känns om jag aldrig mera ska bli trött, trotts att huvudet är segt som kola.

  Hoppas du fick sova gott!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Foton är faktiskt kul, och de jag såg var bitvis fantastiska, sandkorn med en sån struktur att det kändes som om man skulle kunna känna dem under fingrarna, underbart ljus...

   Knepigt det där, när man sover för lite blir man lätt som ett övertrött barn, jag hoppas du får vila när det är dags! Jag har sovit rätt bra nu ändå.

   Kram!

   Radera