fredag 13 februari 2015

Expansion

Nu har jag samlat ihop mig lite så nu ska jag utannonsera:

Jag har blivit farmor!!!!!!

Tidigt igår kväll fick min äldsta son och hans fina fru en liten dotter. Stackars svärdottern fick kämpa i nästan två dygn, men på slutet tog det fart och allt gick bra. :)

Kommer inte att lägga upp bilder, även bebisar har ett privatliv, och även om jag självklart längtar efter att kasta mig ditupp och krama alla så kom vi överens om långt innan att släktingar och vänner faktiskt får hålla sig lite, det är en stor omställning och familjen måste få komma till ro. Ändå trevligt med dagens teknik, jag kan skicka iväg små sms ibland utan att de måste hålla på och svara genast.

Tänk att det har blivit en ny generation... ♥

18 kommentarer:

 1. ÅH!! Fantastiskt! Grattis!! :D <3

  SvaraRadera
 2. Wow! Grattis! Så häftigt med en ny liten efterlängtad människa. Och med en nybliven farmor!

  SvaraRadera
 3. Härligt!
  Mitt barnbarn bor i annan stad - sms med bid (fast då heter det visst mms) är en välsignelse, kan jag säga. Sen har man kvar alla bilderna o kan snabbspola utvecklingen :)
  Lena L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det mysigt att få följa med även om det är på lite håll. :)

   Radera
 4. Grattis =)
  Tur att allting gick bra! =) 2 dagar? Ush, man måste vara verkligen tuff för att klara av det- såg en video på youtube där 2 vuxna män deltog i en experiment där dom utsattes för samma smärtor som en födande kvinna med hjälp av elektroder och han som stod ut längst grät som ett litet barn efter 2 timmar varefter hela försöket tog slut =P

  Åh ny generation.... Nu börjar jag nog gå över gränsen för vad som räknas som den unga generationen... =( =) =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De flesta kvinnor skulle nog också hoppa av efter 2 timmar, men man har ju liksom inte riktigt den valmöjligheten... Sedan sker det något väldigt mystiskt med minnesfunktionerna som gör att man glömmer av eländet, aldrig skulle inget barn någonsin ha ett syskon ;)

   Japp, nu börjar du bli gammal! ;)

   Radera
 5. Grattis kära Farmor! Vilken lycka! Snart få du gosa det lilla knytet. Det är så mysigt med bebisgos, var sak har sin tid så snart blir det eran tur.

  Önskar dig en fantastik kväll!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo, jag känner ingen stress, huvudsaken är att den nya lilla familjen får inrätta sig så bra som möjligt. Lilltjejen har massor av hår och en tand!

   Vi sitter här och skålar i äkta champagne :)

   Kram!

   Radera
 6. Farmor, du bästa ! Grattis=)

  SvaraRadera
 7. Ja! Vad härligt! Måste värma därinne i hjärtat.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt speciellt... ♥

   Radera
 8. Vilken present till alla hjärtans dag !! Grattis

  SvaraRadera