fredag 25 april 2014

Tokholm

Stockholm är så bra så :) Mannens dotter med barn och man bor i Nacka i en rätt liten lägenhet, så vi valde hotellalternativet, invid Sickla köpkvarter som visade sig vara mycket större än jag sett från vägen. Vi träffades där i en liten saluhall med små små restauranger, åt utmärkt oxfilé (förlåt alla veganer) och det var så härligt att se dem igen, de är underbara människor stora som små.

Nu vräker vi oss på hotellrummet, Mannen satte på tv:n och slocknade omgående ;) fast nu vaknade han visst till för att ta medicinerna, det var ju bra. Jag borde väl göra ett försök att slockna själv.

8 kommentarer:

 1. Härligt med Stockholm! och en utflykt! bra att kunna och orka komma iväg och träffa släkt och vänner - och då även de som bor långt bort och som man inte träffar så ofta. Brorsans flickvän "hotar" med att de ska flytta till Stockholm och det leder ju i så fall till att jag får träffa dem mer sällan vilket jag inte tycker om. Men när man väl är i hufvudstaden är det ju sketasköj...........!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det blir oftast bara ett par gånger om året som vi kommer upp, även om det går snabbt att flyga så kostar det ju också... Men vi har det verkligen kanon!

   Radera
 2. Hoppas ni får en trevlig helg! Förutsättningarna verkar ju vara många :-) Det är mysigt att sova på hotell, jag gillar frukosten som brukar serveras.
  Hoppas du kunde somna om!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. När annars blir det pannkakor och wienerbröd till frukost? ;)

   Kram!

   Radera
 3. Stockholm låter så ruskigt stort. Men. Får man träffa fina människor så kanske resten bleknar en smula!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bodde här uppe once upon a time så det är inte så farligt. Jobbigast att hålla reda på hur man ska betala på bussen, det ändras ju hela tiden!

   Radera