fredag 18 april 2014

Lååååångfredag

Det är något i min skalle som jag inte riktigt känner mig bekväm att skriva mer om här. Det finns ett ställe på nätet jag kan uppsöka, men det blir inte heller riktigt rätt, många associationer och minnen. Har ingen jag kan ringa. Är lite feg för att involvera Mannen eftersom jag inte vill stressa honom, särskilt som det antagligen bara är helt ovidkommande.

Så jag vänder på det. Försöker skriva små, om inte alltid särskilt kloka men åtminstone snälla kommentarer här och var. Kommentarer jag kanske borde skriva till mig själv.

8 kommentarer:

 1. Du får mer än gärna skriva till mig om du känner för det. Jag tål att höra det mesta och har även varit med om det mesta! Om du har lättare för mail så skriv till
  lena@ohl.se
  Stor Påsk-kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så vänligt! Jag ska släppa datorn för ikväll, men om det fortfarande känns aktuellt imorgon kanske jag mailar dig då. Vet att du är en kvinna med livserfarenhet.

   Påsk-kram tillbaka!

   Radera
 2. Lite kryptiskt (förstås, och med all rätt eftersom du inte känner dig bekväm med klarspråk), men jag hoppas att det snart... lugnar ned sig? Eller blir bättre på något annat sätt.

  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, saker som kommer och går så det lugnar säkert ner sig (och kommer säkert tillbaka...)

   Påsk-kram till dig också!

   Radera
 3. Soligt hos mig! Hoppas verkligen att det är detsamma hos dig :-)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket soligt här, jag ska just ge mig ut och se om det är varmt också!

   Kram!

   Radera
 4. Hej vännen. Förstår att det vore skönt att ha någon som du kan ringa och prata av dig om hur du känner. Nu är det Annandag och jag hoppas att du haft en bra Påsk trots allt och att du har kunnat vara ute och njuta av den fina vädret.
  En stor kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fina vänner, men de har sitt, jag ringer inte dem mitt under en familjehögtid som påsken för att älta innehållet i min galna hjärna. Det har ändå varit lugnt här, har varit ute i solen (tog på mig en jacka igår, den åkte av på 30 sekunder, hihi). Ätit gott och tittat på film. Ingen familjesammankomst här dock, det blir nästa helg när vi åker upp till Stockholm.

   Tack, en stor kram tillbaka!

   Radera