onsdag 2 april 2014

Surrigt

Snöblandat regn, ha! I Stadsparken blommar körsbärsträden. April.

Jag mår inte riktigt dåligt, men det surrar och snurrar i skallen. Jag fastnar i att läsa om olika saker på nätet, och jag orkar inte med all information, samtidigt som jag är oerhört intresserad, hjärnan känns helt utmattad. När jag inte sysselsätter mig har jag lösryckta fraser och musikslingor rullandes så jag får svårt att tänka.

Träffade Syster M och fick förhållningsorder om att minska informationsflödet och lugna ner tempot. Sedan ringde Doktor C och stämde av, jag ska fortsätta trappa ner Seroquel väldigt försiktigt, och nya sköldkörtelprov nästa vecka.

Det snöblandade regnet inbjöd inte till att sticka näsan utanför dörren på kvällen, men snälle Mannen körde mig till F&S så jag kom iväg på jympan. Jag blir fullständigt utpumpad, men med tanke på att jag är fullständigt otränad så är det ändå rätt okej.

Det var då ett jävla tjat! (tvättmaskinen piper och piper, så det är väl lika bra att gå och ta hand om den)

4 kommentarer:

 1. Huvudet går på högvarv. Men hjärnan är helt slut. Här också.
  Röster, ord och låtar. Går med musik i lurarna hela tiden. Fastän jag är less på musik.
  Ja. Det var ett jäkla gnäll;)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är så ouppfostrade, de där hjärnspökena! Inte en i taget, nä, alla på en gång i en sabla röra.
   Musik i lurarna här med. Random hela låtlistan.

   Radera
 2. Bra att du kom iväg på jympan med hjälp av mannen trots skitvädret. Det brukar vara ett bra sätt att släppa tankarna en stund när man måste hålla koll på sina tentaklar.
  Jag tog en långpromenad idag och det var alldeles underbart i vårsolen.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas du har fått fler långpromenader, här åtminstone har torsdag och fredag varit soliga. Nu väntar vi på "blodsregnet" från England, fullt av röd Saharasand ;) Skulle vara spännande om det faktiskt kom.

   Kram!

   Radera