onsdag 16 april 2014

Hörsägen

Förtydligande: jag skrev inte föregående inlägg om vänskap som en pik åt någon här. Dessa funderingar uppstod efter att ha hört andra säga saker till andra om andra, inget jag är direkt inblandad i.

Även fast jag vaknade vid åtta har jag inte hunnit in i duschen ännu, fy på sig! Ska skärpa mig nu. Har tänkt vandra ner till sjukhuset och lämna en begäran om att få ut senaste årets journalanteckningar, inte för att jag har något särskilt klagomål utan för att jag har lärt mig den hårda vägen att göra det regelbundet. Det blir en timmes promenad och solen skiner, även om värmeböljan ännu inte inträffat.

6 kommentarer:

 1. Var på akuten i förrgår. Erbjöds plats för inläggning i din stad, men på vägen dit ångrade jag mig (nä inte ett dugg ambivalent;)), och öppnade kuvertet som de skickat med mig att lämna till personalen på avdelningen.
  Kan ju säga att det inte riiiiktigt stämde överens med min syn på saken. Så. Vad jag vill säga med detta är att jag också kommer att be om att få ut mina journaler framöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med inläggning är inte alltid helt enkelt.

   En del personer vill inte veta vad det står om dem, men när jag vet att hur vårdpersonal bemöter mig en hel del baseras på vad de tidigare läst om mig så måste jag bara ha koll, så jag kan hänga med i svängarna. Efter att ha fått en diagnos som ingen berättade för mig på över ett år så har jag få illusioner. Lycka till och hoppas du mår bättre snart!

   Radera
 2. Här kommer en riktigt stor Påsk kram till dig. Ha det så bra du bara kan nu i Påsk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det blir nog lugnt och skönt här.
   En rejäl påskkram tillbaka!

   Radera
 3. Hoppas solen var framme och följde dig på promenaden. Här har solen varit framme man jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Att det bara kan vara så kallt även att temperaturen visade på 9.5 grader.

  Önskar dig en trevlig påsk!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ute i blåsten är det närapå vinter, i lä i solen får man ta av sig jackan. Aprilväder!

   Trevlig påsk!

   Radera