måndag 28 april 2014

Familjeband

Utövandet av extrem viljestyrka lade jag ner och sedan shoppade jag glatt. :) Dessutom promenerade jag genom Gamla Stan, förbi slottet. Funderade en sekund på att gå in på Livrustkammaren men det var rätt mycket turister och att krypa in i mörkret inomhus lockade inte helt. I Kungsträdgården var det tydligen dansuppvisning, från scenen efterlystes Sollentuna folkdansgille som verkade ha gått vilse. Jag satt en lång stund på trappan vid Sergels Torg. Gräsligt, gräsligt ful miljö, men det är Stockholm.

När jag kom åter till hotellet satt Mannen där och pustade ut efter fotbollsmatchen (som barnbarnen spelat alltså. :) ) Men kidsen var bara hemma en stund, hoppade lite hoppstylta och så,  sedan cyklade de och deras mamma över till oss och så gick vi och fikade. Därpå var det dags för Mannen och jag att hoppa på bussen till stan, för vi skulle äta middag med Mannen äldsta son med ny flickvän. Vilket tempo va!

Att Mannens son är trevlig visste jag förstås, flickvännen visade sig också vara jättemysig så vi hade det helkul.

Mannen trugade i mig sömntabletter så jag har sovit lite mer i natt och går på en lägre växel idag. Väntar på att höra av min svägerska, vi ska ses någon gång idag och förhoppningsvis min bror också. Mannen är ute på ytterligare en heldag, denna gång följer han med tvillingarna i skolan. Han lär somna ovaggad ikväll.  :)

Det är så underbart att ha energi, att orka saker som "vanligt folk ".

8 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt ni verkar ha det! :)

  Kram m

  SvaraRadera
 2. Blir nästan sottis. Fast... Jag får påminna mig om att jag inte diggar Stockholm. Så blir sotis istället en känsla av att detta är dig väl unnat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla skulle ändå inte få plats i Stockholm samtidigt, så det är lika bra att vi har olika smak! Tack!

   Radera
 3. Låter underbart (förutom då torget, som jag håller med om är anskrämligt fult)!
  Och jag låter bli alla förmaningar, de är ju bara onödiga. :D

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt till stor del internaliserat alla förmaningar numera, jag lyssnar bara inte på dem alltid ;)

   Kram!

   Radera