tisdag 31 december 2013

Framåt

Medans maten puttrar i ugnen tar jag en kort stund framför datorn. Tänkte bli full på äkta champagne ikväll. Året har varit ömsom vin och ömsom vatten. Ett tag trodde jag att det skulle bli det första året på sådär tolv år som jag inte varit inlagd, men det sket sig ju i december. Ingen katastrof dock, och jag har ju lyckats med nr 1 på att göra-listan: hållit mig vid liv. Inget dödsfall bland närmare släkt och vänner heller. Resten kan man  ofta åtgärda på ett eller annat sätt.

TACK till alla bloggläsare som lyser upp min dag med vänliga kommentarer. Jag vet att många kämpar något så vidunderligt, så det är fantastiskt att ni orkar bry er om andra. Under 2014 hoppas jag att ni kommer bry er om er själva lika mycket. ♥

Gott Nytt År!

16 kommentarer:

 1. Kram & Gott Nytt År! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stor kram och gott nytt år kära L. ♥

   Radera
 2. Tack själv, många kramar och gott nytt!

  SvaraRadera
 3. Väl kämpat under året!Vi fortsätter hålla oss vid liv!Det är alltid rätt hur fel det än kan kännas.Drick lite champagne för mig med! Gott Nytt År till dig och mannen.
  Kram från mig & Zacke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skålar för dig också. Allt gott till dig under kommande år. ♥

   Radera
 4. Det är inte svårt att bry sig om en människa som dig, som så uppenbart visar empati för andra.

  Kram och Gott nytt år (för tredje gången, typ, men det kan nog inte önskas för många gånger!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de fina orden.

   Kram, och nu jäklar ska vi ha ett bättre år!

   Radera
 5. Gott nytt år! Jag känner på mig att 2014 kommer bli ett bra år....och du - tack för all omtanke och klokskap du sprider omkring dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Och ja, det här ska bli bra, åtminstone gå i rätt riktning.

   Radera
 6. God fortsättning. Nu bestämmer vi oss för att detta blir ett bra år. Tack för att jag fått kika in här lite då och då och alla fina kommentarer du ger hos mig.
  En stor bamsekram till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din underhållande blogg! Javisst ska detta bli bra.
   Kram, och god fortsättning!

   Radera
 7. Då provar jag igen.....hoppas det fungera nu.
  Ville bara önska dig en fin fortsättning på nyårsdagen och jag hoppas vi får väldigt många trevliga dagar och andra upplevelser 2014. Om inte annat så får vi skaffa oss det :-)

  Kram min vän!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, dummade sig Blogger? Tyckte det var segt igår kväll. Kanske underhåll. Eller så skulle alla blogga om sitt 2013 samtidigt. ;)

   Även mitt i det tråkiga hittar man oftast något att glädjas åt -. dags att gå på guldkornssafari! Tack för alla dina fina kommentarer och jag hoppas du får ett härligt 2014.

   Kram!

   Radera
 8. Tack själv för dina kommentarer, de stärker mig alltid. Jag hoppas att år 2014 kommer få bli bra för dig och dina nära och kära. Du är en sann kämpe! KRAM och gott nytt år

  SvaraRadera
  Svar
  1. God fortsättning och en stor kram!

   Radera