lördag 7 december 2013

Inklusive

Orkar inte riktigt slåss mera mot mörka tankar, så jag försöker samexistera med dem. Elektricitet och kemikalier i hjärnan behöver inte betyda handlingar i den yttre världen. Jag erkänner med en nick frestelsen att sluta med medicinerna för en tillfällig hypoman kick. Det brukar ta en ände med förskräckelse, och det vet jag, dosetten kommer fram på rätt klockslag och jag ska avhålla mig från självsvåldiga experiment.

Det värsta ovädret verkar ha lagt sig, så jag ska gå ut en sväng imorgon, åtminstone till Coop. Vill inte träffa vänner ifall jag är smittsam. Stackars Mannen är fortfarande rejält sjuk så jag vill inte lämna honom någon längre stund heller.

Tankarna är som sega marshmallows, egentligen ganska smaklösa och utan substans.

6 kommentarer:

 1. Det låter som om du mår rejält dåligt. Men jag är glad att du ändå kommer att peta i dig mediciner även om det tar emot. Känner sådär igen den där känslan av att bara slänga dem åt helvete.

  Hoppas att mår bättre snart (men det är ju så futtigt att säga så...).

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte futtigt alls, jag blir alltid glad över en rad från dig.

   Kram!

   Radera
 2. Jag har också slutat mixtra med medicinerna.... eller nästan i alla fall. Man vill ju veta den exakta verkningen av varje piller och om man verkligen verkligen behöver dem liksom......inte så bra kanske för oftast blir det ju sämre. Man är människa, liksom. Gott med en liten promenad....... alltid friskt med lite fri luft i lungorna..... hemma tenderar ju luften att bli bemängd med stearinljusdofter.......hejja dig!
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag känner mig alltid lite frågande när jag tar mer än en medicin om vad som gör vad... men det verkar inte som om det räcker med ett enda piller så jag får vänja mig.
   Snöslask ute men ändå okej att komma ut lite.

   Kram!

   Radera
 3. Stackars make! Jag vet många som åkt på en rejäl släng av något virus som härjat runt. Man blir ju så slak efter en sådan omgång. Hoppas du klarar dig. Ni får vänta med god natt pussarna tills han blir bättre.
  Bra att du är rädd om dig och gör så gott du förmår när du känner dig sämre.
  Kramar till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stor risk att han plockade upp det i Tyskland. Har honom på sjukhus nu tack och lov där han blir uppvätskad och utredd.

   Tack och kramar tillbaka!

   Radera