torsdag 26 december 2013

Annandag

Tappade helt lusten att blogga där, hoppas ni har haft det så bra som möjligt i jul, och har det varit skit så hoppas jag det blir bättre när hysterin lägger sig efter helgerna.

Jag blev utskriven från psyk som jag ville, så jag kunde åka till Göteborg några dagar före jul och träffa mina barn. Det var riktigt riktigt trevligt. Förutom att jag hade det jätteroligt med ungarna så fick jag till råga på allt helt fantastiska presenter. Hemma igen på julafton orkade varken jag eller Mannen anstränga oss så vi åt inte ens julmat (Mannen kan fortfarande bara få i sig små smulor), det blev potatissallad och rostbiff. Sedan har vi mest slöat framför tv:n.

Under veckan på psyk gick jag upp 3,5 kg, hur tusan är det ens möjligt? Men det är klart, jag dubblerade dosen Seroquel, och tröståt en del för att slippa be om Stesolid. Nu har det iaf lugnat ner sig, trots att jag glatt sätter i mig en massa risgrynsgröt. Orkar fan banta. Tur att man har stretchjeans ;)

Psykiskt mår jag ändå rätt ok, har slutat tänka på blod och död. För stunden iaf. Nu är det mer dammråttor och tvätt.

8 kommentarer:

 1. Gott att höra att du lever någorlunda väl...? Skönt att julen passerade i positiva tecken.... en positiv festhelg kan man behöva. Ja det där med vikten alltså...... orka orka........i morgon är en annan dag. Viktigast är hälsan - för en båda. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det är rätt ok, så länge som jag får ta det riktigt lugnt. Vikten tar jag en annan dag.

   Kram!

   Radera
 2. Usch ja. Den där jäkla vikten. S ett spöke som åker snålskjuts på ens axel.
  Skönt att du har landat lite. Men det måste jag säga att de första veckorna hemma efter en inläggning är inte helt enkla...
  Ta det försiktigt. Ser framemot att se dig här mer igen :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här gången var jag ju inte inlagd så länge, så jag tror inte jag hann bli så värst hospitaliserad (bara mild magkatarr från allt surt bryggkaffe). Men tack så mycket! :)

   Radera
 3. Svar
  1. Hihi, jag känner mig rätt spöklik ibland...

   Radera
 4. Tycker det låter skönt att inte behöva ta julen på så stort allvar! :)

  God fortsättning!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara aldrig varit någon som ääääälskar högtider. Tycker bättre om små överraskningar i vardagen...

   God fortsättning själv!
   Kram!

   Radera