onsdag 1 januari 2014

Bakåtvy

Inleder året med en extremt lat dag. Har knappt lämnat sovrummet. Lite tv och en massa surfande.

Fastnade i en lång, lång berättelse av en person som var medlem i "min" gamla sekt i många år, sedan 1950-talet. Han är ute nu, men tillhör dem som fortfarande tror på delar av läran, han gillar bara inte själva organisationen. Jag kan nog förstå att om man är gammal och tillhört gruppen i så gott som hela sitt liv är det svårt att helt vända det ryggen. Och det är lite intressant att följa dessa "fritänkares" diskussioner. Men framför allt var det spännande att läsa om platser och personer jag bara hört nämnas. Jag tycker om att inte bara få det svarta och det vita, utan även gråzonerna. Det är ingen kul del av min historia, men det är en del av min historia.

Imorgon ska jag iallafall masa mig upp tidigt, ska träffa Syster C. Fick en extratid med posten, undrar om hon bekymrar sig över mig, skönt att kunna komma dit och säga att saker är under kontroll.

Vet inte ens vilket väder det varit idag ;) - men det ser lite fuktigt ut på fönstret bakom gardinen, så jag antar gråmulet. Så länge det inte är en massa is på gångbanorna så är jag nöjd ändå.

2 kommentarer:

 1. Många med dig som har låtit dagen gå utan att bry sig om varken väder eller vind. Det gjorde du alldeles rätt i, jag har inte gjort för många knop heller men en långpromenad och några små kissrunder med hunden har det blivit. Inte utan att jag känner mig lite upprymd i dag, nytt år och tanken på vad som kommer att hända. Tids nog så får jag veta.

  Börjar med att njuta iallafall!

  Önskar dig ett trevligt avslut på nyårsdagen!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite spännande är det att stå så här inför ett nytt år, även om det är en konstruerad brytpunkt. Jag hoppas du får en massa trevliga upplevelser!

   Kram!

   Radera