tisdag 14 januari 2014

Avbockat

Vi tog oss ut, Mannen och jag. Fick ett par ärenden avklarade, byte av vårdcentral samt inköp av medicin. (Ingen dramatisk orsak till vårdcentralsbytet, bara det att Mannen varit listad på ett ställe som ligger ett par mil bort, hade en bra läkare där men hon har slutat, så bara opraktiskt att tillhöra det stället - om Mannen skulle må för dåligt för att köra så kommer han inte dit. Till det nya stället här i stan är det fullt görbart att åka taxi om så krävs. Och ja, jag borde ha körkort men nej, det kommer aldrig att ske.)

Avslutningsvis handlade vi frukt, grönsaker och grillad kyckling, gott! En kär vän ringde också, det var ett tag sedan vi pratade även om vi sms:ar då och då. Jag blir alltid på bättre humör av att prata med henne.

Nä, nu ska jag krångla mig ur jeansen och kasta mig raklång framför någon sitcom.

6 kommentarer:

 1. Hurra för mjukisbyxor.
  Man får faktiskt unna sig det när man gått i jeans hela dan!!!
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I mitt fall blir det ofta mjukiskjol :)

   Kram!

   Radera
 2. Gött att ta sig ut lite OCH få några ärenden uträttade...... det är ju nästan bonus i sega tider. Jag listade också om mig på en annan vårdcentral häromveckan av samma skäl som mannen....... det känns lite jobbigt för den gamla vårdcentralen kände jag ganska väl till (hur man hittar och så) och den är nybyggd och superfräsch. Men..... närhet är viktigare.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja när man väl är där med 40 graders feber så vill man inte åka långt... Hoppas det kommer att funka bra på det nya stället.

   Kram!

   Radera
 3. Jag funderade också ett tag på att byta vårdcentral, men nu har jag fått en underbar läkare på min gamla så han vill jag ju inte byta bort. Men jag tror nog att jag kommer att göra ett byte längre fram ändå.
  Här är det skönt ute idag, lite plus och vindstilla. Långpromenaden med hunden var underbar, störde mig bara på billjuden idag trots att jag gick i skogen. Har märk att jag blivit mera ljudkänslig. Kan ju vara så de dagar man har mera ont än andra.

  Hoppas du får en härlig fortsättning på dagen!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra läkare får man hålla hårt i...
   Här ser jag en blå liten strimma mellan molnen, dock vajar grannens jättelika Manchester United-flagga rätt mycket - antar att det är matchdag :)
   Jo, när kroppen inte är 100 procent i form så tycker jag man kan bli känslig på alla möjliga sätt. Bra att du iallafall har skog att gå i!

   Tack, och ha det bra själv.
   Kram!

   Radera