torsdag 2 januari 2014

Oordnat

Idag har jag åtminstone kommit ut i friska luften. Vinden var en aning kall men det var skönt att promenera.

Det är tydligen lite vajsing på mitt TSH-värde (mått på sköldkörtelfunktionen). Dels kan det ha att göra med att de missade att ge mig Levaxin när jag var inlagd - konstigt att jag inte själv reagerade på det. Dels kan det hänga ihop med Seroquelen. Jag får ta ett nytt prov på tisdag så får vi se vartåt det lutar. Syster C hade iallafall konsulterat en (hyr-)läkare som jag haft tidigare, jag ska få en tid hos honom framöver. Bra, han är schysst, även om han förstås bara stannar några månader.

Men usch för extrapris på plockgodis! Nu blev det visst en näve sånt istället för lunch. Det får bli skärpning resten av dagen.

Är lite sugen att gå ner på stan och titta på rean, fast samtidigt känns det inte som om jag har något sånt där outsläckligt behov av saker. Det får nog bli en annan dag.

13 kommentarer:

 1. Tycker nog att det där med rea är rätt överskattat. Kom dessutom på en konstig sak: Ska köpa mig en skrivare. Men innan jul höjdes priset på den som jag hade sett ut. Och nu rear de ut den till det pris som den kostade innan de höjde priset. Och det där gör mig rätt, *ehrm*, misstänksam...

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elektronikkedjorna är väl rätt ökända för att missbruka det där med rea... har varit med om flera gånger att de utannonserat en viss vara fast när man kommer dit är den slutsåld, däremot finns det liknande men dyrare...

   Kram!

   Radera
 2. Rean har inte bevistats av mig heller det här året.....skulle inte ha råd heller för den delen. Handlade på Willys för 850 spänn hick....... så nu lär jag klara mig på matfronten ett tag.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är ändå ganska bra att storhandla, om man springer i affären var och varannan dag blir det minst lika dyrt ändå... och det kan ju vara skönt att ha mat hemma om man blir krasslig.

   Kram!

   Radera
 3. Skönt att du har kommit ut lite idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det skadar inte att påminnas om hur världen ser ut. :)

   Radera
 4. Hoppas att värdet berodde på att de missat. Att promenera är ju härligt och helst i skog som jag vet att du gillar också.
  Har inte varit nere på rean ännu, men får ev bli i morgon eller nästa vecka.
  Ha det fint så hörs vi.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det bra att inte ha körkort och vara tvungen att gå om man inte får skjuts.
   Grattis till nya bostaden, hoppas ni ska trivas bra!

   Kram!

   Radera
  2. Tack. Trivs jätte bra redan trots allt stök. Kram

   Radera
 5. Det var underbart ute idag då hunden fick sin morgonpromenad. Tänkte att om jag blundar så kan jag nog tro att det var vår, men jag höll ögonen öppna för jag vet ju hur besviken jag blir när jag inser verkligheten. Men....den som väntar på något gott väntar alltid för länge :-)
  Godis! Mums så gott! Men jag får vänta tills i morgon :-)

  Önskar dig en bra helg!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kom ut idag också, och nog känns det mer som mars än januari. Det lurar väl någon snöstorm bakom hörnet, men den kan gärna dröja lite till för min del.

   Snart godisdags för dig då :) Jag har ätit upp min andel för den här veckan...

   Ha en härlig helg själv
   Kram!

   Radera
 6. Hoppas att värdet blir bättre, inget att leka med det där. Jag hoppas att du under omständigheterna mår hyfasat. Och synd att det bara var en hyrläkare när han verkade vara bra.

  Kram till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag mår någorlunda okej faktiskt, bara jag tar det lugnt. Finns bara hyrläkare vid vår mottagning...

   Kram!

   Radera