måndag 13 januari 2014

Decelererad

Största möjliga tysssssstnad...

Har inte haft några ord på lut. Lade plötsligt ut en status på fb igår, bara för att rekommendera ett tv-program (som jag sedan aldrig tittade på). Om mig själv finns inte så mycket att säga. Drar mig undan - jo, jag träffade en kompis häromdagen som ville prata av sig. Hon sa att jag lyssnar bra. Och det är ju bra.

Jag mår inte dåligt, men har en del ångest av den sorten som envist gnager på ryggraden. Försöker dränka den i mat och tv. Hittar inte riktigt avfyrningsknappen för initiativraketen, med andra ord är jag enormt förslöad och tråkig.

10 kommentarer:

 1. Har du fått svar om sköldkörteln än?
  Jag snackade lite med en polare idag och det visade sig att hen, liksom jag, tyckte att seroquel har en förmåga att göra en låg. Visst är det bra med meds som stbiliserar, men inte om en då får gå runt och känna sig smådeppig hela tiden. Tror du ditt mående har påverkats av seroquel eller hade du mått såhär ändå?
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TSH-värdet som var förhöjt hade gått ner en bit, men fortfarande lite för högt. Ska ta nytt prov om några veckor. Nu har jag fattat hur jag själv kunde missa att jag inte fick Levaxin när jag var inlagd - vid den tidpunkten tog jag en halv tablett Edronax, och när jag inte såg någon tabletthalva i morgondosen antog jag att de satt ut den. Men Levaxin-tabletten och Edronax-tabletten är rätt lika, vita, inte så stora med brytskåra. Antagligen var det en hel Edronax jag fick (kanske därför jag ändå kom ur krisen på några dagar) - jag antar det eftersom jag just fick patientsammanfattningen i posten och där står Edronaxen på medicinlistan. Har inte tagit någon Edronax själv sedan jag kom hem.

   Jag har svårt att avgöra hur mycket som beror på Seroquelen, får nog testa ett tag till. Stabiliserar bort uppåtsvängar gör den iallafall.

   Kram!

   Radera
 2. Jag har startat en låst blogg. Kolla din mail,!...

  SvaraRadera
 3. Så är det ibland! Men jag kikar in ofta för att se om du varit här, oavsett om du själv tycker du är tråkig så tycker inte jag det :-)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du är så rar! Jag blir glad när du tittar förbi.

   Kram!

   Radera
 4. Jag har också sådan där krypande ångest (nu när jag inte dricker öl)....och dövar den på olika sätt..... försöker nu med atarax och vet just inte om det hjälper. Irriterande, och slitsamt.

  Om något annat - det är SEMMELTIDER nu! Ät en semla vet jag..... för att försköna tillvaron en stund..... :)

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig är atarax sockerpiller, men jag vet att det funkar för vissa. Jo, det är ansträngande att aldrig riktigt slappna av.

   Semlor i januari - hädelse! ;) Men det kanske vore en ide...

   Kram!

   Radera