söndag 19 januari 2014

Snölekar

Idag blev det 1,5 timmar i snön tillsammans med en kompis och hennes mysiga hundar. Jag fattar inte varför jag hade världens ångest efteråt - kroppen är skum. Höll mig sysselsatt med att laga fisksoppa så den var klar när Mannen kom hem från sitt helgjobb. Tända ljus o.s.v. men ändå slappnade jag inte av, och kall var jag också. Det behövdes ett par timmar i sängen med Mannen och ett duntäcke innan jag började känna mig bättre.

Nu blir det en liten stund vid datorn, och sedan är det The Walking Dead  innan lampan släcks. Konstigt vilken smak man när det gäller skräckfilm - jag avskyr när folk springer omkring med yxor och motorsågar och jagar ungdomar, men är det bara lite spöken, monster, zombies eller vampyrer inblandade då är jag med på noterna! ;)

Nåja, jag kom iallafall ut i friska luften en stund, det skadar inte.

6 kommentarer:

 1. Fisksoppa yummie!!!! Skräckfilm uäk ;) ..... Härligt med lite lek i snön - barn och hundar kan vara bra ibland på att dra ut en att göra saker man annars inte skulle göra........
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fisksoppa idag med :) jag gjorde en rejäl gryta. Jo det är bra med barn och hundar, en påminnelse om livets väsentligheter.

   Kram!

   Radera
 2. Jag har också den dära skräckfilmsläggningen.
  Varför ångest kommer på besök, kan ibland vara ett mysterium.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, intressant att vi är fler.
   Syster C trodde att mitt felande sköldkörtelvärde kan vara inblandat. Nya prov så får vi se.

   Radera
 3. Hoppas fisksoppan lät sig smaka, soppor är värmande gott när det viner runt husknuten och man känner sig lite frusen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fisksoppan var härlig - vin och grädde i så blir det mesta gott ;)

   Kram!

   Radera