onsdag 15 april 2009

Värmehållning

Mystiskt... Ni vet hur det finns vanor som man sällan tänker på och som är väldigt väl inrotade. Som i vilken ordning man sätter på sig kläderna på morgonen (eller middagen eller kvällen, beroende på dygnsrytm ;)). En sak som varit typiskt för mig är att jag brukar sova med fötterna utanför täcket. Har alltid känts konstigt och för varmt att ha dem innanför, även på vintern. Men plötsligt insåg jag inatt att jag gosade in dem i täcket och absolut inte ville exponera dem för någon kalluft, och att jag nog har gjort så på senaste tiden. Men varför? Hur kan det bara ändra sig?

6 kommentarer:

 1. Alla har vi våga konstiga idéer, undra varför egentligen :)
  Har skrivit ett nytt inlägg angående din fråga om glasögonen :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är åldern. Bristande blodcirkulation och allt det där.
  Näääääää... Kanske medicinerna som gör dig frusen?

  SvaraRadera
 3. Ja det är skumt att man kan ändra sig bara sådär..Jag kan inte sova med fötterna utanför täcket..fördå får jag kattklor i tårna he he..

  Kram

  SvaraRadera
 4. Maria - ja, man undrar var idéerna kommer ifrån...

  Kimmi - fast jag är inte allmänt frusen. När jag upptäckte det där med fötterna innanför kände jag mig snarast för varm och bytte till ett svalare täcke. Jag tror det är trolldom. ;)

  LaLuna - Det förstår jag! Du, jag kan inte kommentera på din blogg längre, kommer inte upp något fönster att skriva i. Vet inte om det beror på dig eller mig...

  Kram hela gänget!

  SvaraRadera
 5. Jag har ändrat sovställning under de senaste åren. Det funderade jag faktiskt på häromdagen.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Bloggullet - intressant! Jag blir verkligen nyfiken på vad sådana saker beror på...
  Kram!

  SvaraRadera