onsdag 22 april 2009

Tröttgnäll

Nä, dagen har varit seg. Tog mig till jobbet men jag hade fortfarande lite hjärnsläpp, klippte fel på tygprover, inget som spelade någon större roll men jobbigt att känna att man inte fungerar. Orkade knappt säga något på fikarasten, jag brukar vara rätt social annars, skratta på rätt ställe och så. Fick sova en stund på eftermiddagen för att orka tackla storhandling på Ica Maxi.

Har obehagligt mycket enträgna impulser att skada mig. Den här blandningen av krypande ångest, rastlöshet och trötthet tenderar att ta fram den sidan. Tuggar i mig en Stesolid just nu, är restriktiv med det annars men det har ändå ett användningsområde. Vill inte bli polare med knivarna igen, vill inte lyssna på de förrädiska argumenten för att det ändå inte spelar någon roll.

En kompis från andra sidan Sverige kommer och hälsar på imorgon. Inte världens bästa timing. Men det är just denna helg hon skulle till denna del av universum av andra skäl, så jag kan inte gärna ändra på det. Kul kan det säkert bli men min ryggmärg protesterar redan.

Gnäll gnäll gnäll.

4 kommentarer:

 1. Ja..det är så kul att vara kär..men det är skitjobbigt samtidigt också..
  Bra att du knaprar stesolid..mycket bättre än knivar.

  styrkekramar

  SvaraRadera
 2. Kramarom hårt hårt hårt. Känns det så på jobbet kanske du inte ska vara där just nu.

  SvaraRadera
 3. Jag tänker på dig, hoppas det känns bättre imorgon. Ibland känns tajmingen usel när det gäller det sociala.
  Ta hand om dig.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. LaLuna, Kimmi, Bloggullet - kram på er!

  Jag håller näsan över vattenytan, även om det inte är med stor marginal. På lördag ska jag fan i mej inte gå upp ur sängen (säger jag nu ;))

  Ursäkta att jag är dålig på att följa allas bloggar, det blir ändring på det när jag har ro igen att läsa. Tänker på er ändå.

  SvaraRadera