onsdag 8 april 2009

Konfigurering

Egentligen skulle jag inte ha någon terapi på min vanliga dag måndag, eftersom det är en helgdag, men jag fick en extratid på tisdag. Det händer nästan aldrig att vi ändrar på schemat, men det är skönt att Psyko H tyckte att det behövdes den här gången, det har rört upp så mycket.

Jag mår inte dåligt egentligen, men håller fortfarande på att återhämta mig. Det är så många tankar i omlopp. Det där dubbla... jag vet att jag har varit med om vissa saker, men jag vill att det inte ska vara så. Behöver ställa om mig. Osäker mark det här.

Det yttre är rätt stillsamt. Jag går till arbetsträningen och gör inte så mycket annars. Försöker läsa, det blir ett halvt kapitel åt gången, men men. Så fick jag upplåsningskoden till min sons gamla mobil så nu kan jag använda den istället för min maskintvättade. Eftermiddagen gick således till att pula med inställningarna. Nu skulle jag velat se på Grey's men det är visst ishockey. :/

Dessa ljuvliga uppenbarelser står på mitt bord...

4 kommentarer:

 1. Tack snälla du för dina ord. Ja det känns underbart när det bara känns så där rätt liksom. Visst, sen har ju alla relationer "smekmånader" men hela DBT:n bygger på respekt så det känns inte som att det kommer bli så stora problem.
  Skönt med en sån psyko som kan se när det behövs nåt extra utan att man behöver gapa och skrika.

  Jag förstår inte riktigt vad folk gör med sina mobiler. Antingen tvättar man dom i tvättmaskinen eller tappar dom i toaletten eller som min kompis; tappar den i sjön när hon är på fyllan. Och en söp visst bort sin mobil och den har inte kommit tillrätta än haha. Dessa mobiler har tydligen förmågan att försvinna på de mest konstiga sätt. ÄN så länge har min dock hållit sig i skinnet (eller skalet :) ) *ta i trä* :)

  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara blommor... Som en romantikchock! :-)

  Maria: Min kompis söp bort sin telefon när hon var alldeles nykter, fick en ny - som hon tappade i toan. DET är en merit!

  SvaraRadera
 3. Sån bra terapi du har med extra tid när du behöver det.
  Och såna ljuvliga blommor. Jag ska också köpa blommor för att fira dagen och så fyller jag år på fredag.;0)
  Jag önskar dig en glad påsk.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Maria - väluppfostrad mobil du har. Eller så är det du som är väluppfostrad. ;) Jag tappade en mobil i en stor kopp kaffe en gång (don't ask)... men den höll!

  Kimmi - ibland anstränger jag mig lite för att hålla liv i romansen med mig själv. :)

  Bloggullet - jag tycker verkligen att du förtjänar blommor. Grattis!

  Stora påskkramar till alla.

  SvaraRadera