fredag 24 april 2009

Sug

Mera tröttgnäll. Förutom att jag jobbat imorse har jag tillbringat resten av dagen i Lund, mest med att titta på när min kompis provade kläder (utan att handla något). Jag är så slut nu, det känns som hela kroppen vibrerar. Tack och lov att det är helg, jag ska verkligen akta mig för att umgås med någon.

Det skrämmer mig lite att jag har så starka självskadetankar, allvarliga impulser att skaffa verktyg på Coop, fast ikväll är det lugnt för de har stängt nu. Har köpt hem litium idag också, men jag är faktiskt inte alls suicidal så det är nog bara gamla inrotade spår i hjärnan som gör att tankarna går i den riktningen. Vad som triggar igång det? Det är nog mest den här djupt obehagliga känslan i kroppen av blandat utmattning, rastlöshet och ångest, plus att skräckbilderna i skallen har satt igång. Jag bara måste ta det lugnt nu tills jag känner mig mindre hotad. Nu har jag ändå klarat mig så länge (mer än ett år) utan vare sig knivar eller överdoser att jag borde kunna hålla mig flytande och inte låta dessa tankar ta över. Så desperat är jag väl ändå inte? Och riktigt deppig är jag inte heller. Det här borde jag klara av, jag har ju knep att ta till.

Nu ska jag ringa Mannen på jobbet, han brukar ha tid så här dags, behöver lite peptalk och telefonpussar.

3 kommentarer:

 1. Du, när du känner så här så kan du maila av dig till mig om det skulle hjälpa. Kräk ur dig bara. Jag lovar och garanterar att slänga det sen.
  Många många kramar. Ge inte upp. Du är jättestark. Låt alla de här känslorna skölja förbi och bort.Se på dem, och låt dem sedan lämna dig.

  SvaraRadera
 2. Så jobbigt,hoppas det är bättre idag. Jag säger som Kimmi, bara maila och berätta precis vad du vill.
  Jag önskar din en lugn helg.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Tack snälla, snälla ni! Det känns underbart bara att få erbjudandet om att maila.

  Jag tror att det jag mest behövde var att sova ut. Det känns lite bättre nu.

  Kramar!

  SvaraRadera