onsdag 24 december 2014

Ojul

Mannen har åkt iväg till sitt julfirande och jag är så nöjd över att jag valde att stanna hemma även om jag var hemskt välkommen. Gårdagen var jättefin, jag behöver ingen mer helg. Har stoppat in lite handdukar i tvättmaskinen och betalat räkningarna, som jag plötsligt insåg att jag borde ha kommit ihåg att betala lite tidigare med alla helgdagar, men det är gjort iallafall. Finns ingen lust att laga mat, jag känner mig trots allt fortfarande trött och seg och lite låg, men so what, jag har färdigmat i frysen. Hoppar Kalle, sätter på någon skräpserie istället. Känner mig fri. Jag är inte anti-jul, har haft flera trevliga jular i mitt liv, men det är bara inte läge just nu, och det är underbart att faktiskt kunna helt enkelt hoppa över det i år utan att (vad jag vet) trampa någon på tårna.

GOD JUL ALLA, OCH BLIR JULEN INTE KUL SÅ MINNS ATT DET ÄR ETT HELT ÅR TILLS NÄSTA!

6 kommentarer:

 1. Jag sitter också solo hela em och halva kvällen. Sonen och barnen är hos andra släktingar. (Där var jag inte tillfrågad).
  Ganska skönt och framför allt kravlöst.
  Hela skocken var här mtt på dagen och bara fikade. Det var då jag fick denna laptop av den yngste sonen!
  Ha en skön julekväll! Det har jag (och inväntar trötta barnbarn)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt att de ändå var förbi en stund, ibland kan det vara lagom. Så kul att du fick en laptop!
   Ha det själv så skönt, det som är kvar av kvällen.

   Kram!

   Radera
 2. God jul, hoppas du fick en skön kväll igår.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lugnt och bra. Kände verkligen intensivt att det inte hade gått att göra på något annat sätt.

   Kram!

   Radera
 3. God Jul! Att ha valmöjligheten är det bästa. Jag har själv suttit ensam någon jul och de dagarna/kvällen var som alla andra. Men för min del så är jag helt och hållet nöjd med året jul. Julgran och julen hos mig, sååååååå underbart.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men precis, att kunna välja, det är lyx! Jag har all respekt för att det kan vara jättejobbigt för personer som är ensamma för att de inte har någon positiv gemenskap att ingå i, när man kan säga "tyvärr fixar jag det inte i år men jag kommer igen" och alla är förstående, det är något helt annat!

   Så trevligt att din jul var till belåtenhet :)
   Kram!

   Radera