söndag 14 december 2014

Avslaget

Ja det har väl varit full fart till och med igår. Hängde med en kompis till köptemplet igår, vi var väl där i sådär fem timmar, fast då satt vi och fikade och snackade en stor del av tiden. Mannen hade snott mina kreditkort innan jag åkte, hihi. Just när jag skulle hoppa av hemma kom Mannen utkörande med bilen för han skulle handla mat, så jag bara bytte bil och drog en repa till Willys. Lyckades till och med sitta uppe och titta på film till ett på natten.

Men nu har rekylen kommit, sovit, tung som bly, det kryper intensivt i mig fast det tror jag mycket är medicinförändringen, gör ont i benen. Får inte bli bitter, det är ju priset jag betalar.

8 kommentarer:

 1. Här har jag missat något: Vad är det för medicinförändring du gör? Oavsett, så hoppas jag att det är snabbt övergående, för den där känslan av bly i kroppen är fan inte kul.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Efter mitt senaste hypomana uppträdande hos Syster M2 i tisdags blev jag tillsagd att halvera Voxran. Det var väl bara att vänta, och jag har minskat/slutat med den förr, det kan kännas lite men alls inget extremt och det går snabbt över. Själva blykänslan är nog mer dunsen ner på jorden igen. Ibland undrar jag hur trög man kan bli, jag har ju åkt i berg-och-dal-banan så många gånger, självklart vet jag att jag kommer att krascha efter en flygtur, men ändå tror jag det inte.

  Just nu är det skönt att inte behöva tänka på julen, faktiskt. Behöver inte fungera.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Kul med en heldag i köptemplet och att få sitta och surra över en fika. Men det är klart att det kanske inte är lika kul dagen efter.
  Ha det så bra du bara kan.
  Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får ändå vara glad över att ha vänner. :)

   Tack, ha det så bra själver!
   Kram!

   Radera
 4. Handlade 2 st kalkoner på Willys och på vägen hem snubblade jag i mörkret så båda 2 flyg iväg och landade någonstans inne i buskarna som kantade den leriga genvägen genom skogen som jag alltid brukar ta... Det var jätteroligt att leta efter frusna fåglar så där på kvällen =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förlåt, jag kan inte låta bli att skratta så inihelvete fast det måste ha varit väldigt icke-kul just då! Tänk om du inte hittat dem och de legat där tills någon annan sprang på dem, undrar vad de tänkt?

   Radera
  2. =) Jag skrattade lite tyst själv åt det här när jag försökte ta mig upp från marken... Haha ja, det vore ett underligt syn att hitta en frusen kalkon och massa spår efter någon som har traskat runt i buskarna =)

   Radera
  3. Det hade kunnat bli en bra story i lokaltidningen :)

   Radera