onsdag 17 december 2014

Inspirationsfritt

Sirapsseg morgon, drömmarna fick mig på kroken igen och igen, det krävdes tre alarm och diverse snoozande innan jag stod på benen, trots nära nio timmars sömn. Planen var att gå till det sista schemalagda mötet med Syster M2, men som så många planer fick den skrinläggas, de ringde från mottagningen och hon har fått en kraftig lunginflammation, stackarn. Men hon skulle skicka en ny tid när hon blivit frisk, och det finns folk på mottagningen om det krisar.

Ja, så fick jag istället assistera Mannen med att köpa en konsertbiljett åt en av grabbarna som inte har möjlighet att sitta vid datorn själv på jobbet. Stackars Mannen, jag står lutad över hans axel och hetsar "där till vänster, nej scrolla ner, klicka där, klicka ok, var har du lösenordet?" o.s.v. o.s.v. Biljett blev det dock.

Nu har jag krupit ur byxorna och in i en mjuk bekvämlighetskjol. Det känns oerhört frestande att återvända till sängen...

Jag har en stockholmare som ringer fel till mig då och då. Han låter alltid lika förvånad (och eventuellt inte helt nykter, fast hövlig.) Det är ändå lite mer ovanligt numera när folk har nummer inprogrammerade i mobilen. I flera år fick vi felsamtal på hemtelefonen, oftast äldre damer, eftersom numret tidigare gått till det lokala apoteket, men det verkar ha ebbat ut.

Brrr, nej verkligen inte lust med något idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar