fredag 26 december 2014

Frostbett

Just nu är det -10 här, inte snö men vinterkänsla till slut. Jag har plockat fram termobyxorna, får se om jag kommer i dem. ;) Vikten har ju pendlat extremt mycket på senare år, men det ger sig. Har mild huvudvärk, gissningsvis från ökningen av Ergenylen, när jag började med den hade jag huvudvärk i månader, men annars känns det aningen bättre, inte lika mörkt men heller ingen uppvarvning.

Kanske tar jag en promenad på parkvägen längs ån ner till centrum. De galna reorna har väl börjat, inte för att jag egentligen behöver något. Skulle mer vara trevligt att sitta en stund på ett fik, bland folk men utan att behöva prata med någon.

10 kommentarer:

 1. Ja vikten... Tjena hej och hå. Den har sitt eget liv. Älska mediciner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Före medicinerna vägde jag likadant och normalviktigt i en herrans massa år. Efteråt har det varierat med 37 kg :o Men det funkade med termobyxorna.

   Vissa saker har jag kunnat hantera. Slutade röka lätt som en plätt. Att justera mitt alkoholintag gick smidigt. Har aldrig missbrukat min benso. Men ge mig en "fettomedicin" och precis all självbehärskning försvinner ut genom fönstret.

   Radera
 2. haha ingen snö på julafton?? Skulle aldrig kunna bo i Skåne, outhärdligt varma somrar och blaskiga vintrar... blää =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bott i Sveg!!!!!!! Minns vid något tillfälle att det var -41 grader. För mig är det helvetet på jorden. Jag vill ha krokusar i januari :)

   Radera
  2. haha Sveg är ju säkert en sån där ställe som man brukar skrämma sina barn med =) Östersund vore nog ett ganska trevligt ställe om det bara inte blåste där så mycket.

   Radera
  3. Huvudort i hela jäkla Härjedalen med sina 2500 invånare. Skog och skog och skog. Och mygg. Och bromsar. Vi från Stockholm bodde i gettot tillsammans med en familj från Libanon och en från Göteborg. Lokalbefolkningen tyckte om att prata om hur konstiga folket i Lillhärdal var. Men Östersund däremot är vackert och lite civiliserat. :)

   Radera
  4. Åh bodde ni tillsammans med en 2 familjer i en och samma lägenhet eller i en och samma hus? Förresten så fick jag för mig att du var från Hälsingland och inte från Stockholm men det måste ha varit någon annan i så fall =)

   Radera
  5. Hehe, nä uttryckte mig oklart, det var en länga hyreslägenheter i markplan, mer som radhus. I och för sig trevliga lägenheter, men i Sveg var det slummen. Egentligen är jag född i Sollefteå, men uppväxt i Stockholmstrakten. (Sen har jag flyttat hit och dit som vuxen. ) Min mamma och styvfar bor numera i Hälsingland, men de flyttade dit utan att direkt ha någon koppling.

   Radera
 3. - 10 hos mig också, det ligger endast ett tunt lager knappt märkbart med snö på marken. Isen håller på sjön så idag åkte de mest galna där. De som tänkte efter lite skulle vänta tills i morgon eftermiddag. Om jag ska ut på isen så ska det helst vara bottenfruset :-)
  Jag hade tänkt ta en runda på rean idag men av någon bra anlednings så blev det en långrunda i skogen istället. det ångrar jag inte på.
  Nu väntar sängen på mig!

  God natt!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ger mig inte ut på sjöar på vintern, bottenfrusna eller inte!
   Tror skogen var bättre än rean, så du valde säkert rätt. :)

   Kram!

   Radera