tisdag 30 december 2014

Huvudverk

Igår promenerade jag i två timmar tillsammans med en vän och ett par jättefina vovvar. Slut efter det.

Idag började morgonen med en tripp till vampyrcentralen, och sedan hörde två vänner av sig och ville ses, men Mannen och jag skulle också ut och handla mat så det kändes komplett omöjligt. Jag har verkligen blivit sjukt klen när det gäller affärer de senaste månaderna. Bara jag kliver in på en Willys eller Coop mullrar ångesten igång. Det är inte människorna egentligen, jag blir stressad även när det är öde. Sedan sitter ångesten i under flera timmar. Jag försöker ignorera den.

Såg Herr och Fru Domherre igår. Men det är plusgrader igen.

Har egentligen inte gjort så stora framsteg sedan november. Visst var det skoj att vara hypoman några dagar men det bränner ju upp all energi, så nu känns det rätt dött i skallen igen. Döskalle.

Dödskrisen är dock avvärjd, det vågar jag säga. Gråten i halsen med ett leende på läpparna, men skymtar knappt avgrunden. Det ordnar sig nog snart.

2 kommentarer:

  1. Jag blir sjukt stressad bara jag tänker på att handla... Oftast skriver jag ner allt jag vill ha från affären och så springer jag in och hämtar det så fort som möjligt... Det mest stressande momentet är folk som ställer sig mitt i ingången och pratar, gamlingar som försöker betala med presentkort från diverse olika butiker och så förstås prislapparna som saknas eller som sitter fel =) Men handlar jag 8 på morgonen då det inte finns folk inne så tar jag faktiskt god tid på mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle skicka dig på studiebesök på vår lilla, lilla Ica i centrum. Huvudsakliga kundkretsen gamla damer med rollator. För ett litet tag sedan möblerade de om varorna så inget står på sin vanliga plats. ;)

      Radera