tisdag 28 oktober 2014

Kulturtant

Har känt mig så inspirerad idag, inte riktigt uppe i luften, ja lite lite kanske.

Drog med Mannen (han var lättdragen) till närmaste staden och gick på kulturhuset. En utställning med en väldig massa foton mellan 1970-2000, verkligen en salig blandning, jättkul att bara vandra runt bland, särskilt när man hade bra sällskap som man kunde diskutera bilderna med.

Sedan fikade vi. Det fanns ytterligare en större utställning, men vi enades om att hjärnkontoret hade fått nog för en dag.

På hemvägen svängde vi dock förbi Stadsteatern. Jag hade nämligen noterat på nätet att man kunde köpa ett kulturkort som gäller i ett år, det gäller för inträde på kulturhuset (normalt 70 kr) samt stadens två stora kända trädgårdsanläggningar (kostar något liknande), plus specialerbjudanden på olika kulturella aktiviteter. Så vi fixade biljetter med 50 kr rabatt/styck till "Frankenstein" på Halloween-fredag :) Kortet kostade 250 kr och vi fick tjänster för 120 kr idag, snacka om att detta kommer att löna sig, jag springer ju på kulturhuset flera gånger per år. Vem älskar inte en bra affär. ;) (plus att man fick en fair trade-tygkasse som det stod "kulturtant" på, haha)

Någon sorts hjärtat-i-halsgropen, jag klarade mig. Även om jag förstås inte på något sätt kan lita på att det håller hela vägen fram till jul (det är min måttstock just nu) så är jag tacksam.

Har bläddrat lite tillbaks i bloggen och printat ut enstaka inlägg. Tog med mig några förut när jag träffade Syster M2 och hon verkade uppskatta det. Förr var jag dålig på att prata, nuförtiden kan jag det (oftast), men ibland blir det skrivna mer expressivt. Ska dit imorgon så nu får jag banne mig gå och lägga mig, måste upp tidigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar