fredag 24 oktober 2014

Teatermask

Har skrattat och pratat och varit aktiv idag. Det är verkligen inte så jag känner mig. Lite rädd att släppa fram de riktiga känslorna, men nu är jag så övertrött att det är svårt att hålla emot. Kanske går jag och lägger mig, det finns inget jag vill se på tv, samtidigt finns det ett motstånd mot den där stunden man ligger i sängen och vrider sig, när kroppen rycker och tankarna rycker. Oftast somnar jag ändå rätt snabbt, så jag borde inte klaga, men jag klagar ändå. När jag har "stått ut" en hel dag tar det slut och jag orkar verkligen inte med en enda jobbig sekund till. Nu är verkligheten som den är så det är bara att bita ihop.

2 kommentarer:

 1. Jag är också grymt duktig på att plocka fram pokerfacet. Jag känner att jag tjänar på det även om det tar på krafterna.
  Hoppas du fått sova gott!
  Jag lämnar Sverige om någon timme, sonen väntar med frukost på oss.
  Ha det gott min vän och var rädd om dig!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. I många fall behöver man ha ett pokerface för att livet ska fungera. Ibland har jag det på i lägen där jag egentligen borde vara mer ärlig, svårt för folk att hjälpa om de inte vet hur läget är. Nåja, ny dag nya tag.

   Verkligen kul att du kommer iväg nu, jag hoppas det blir en höjdarresa! Låt bli att klappa spindlarna bara så blir det nog okej! ;)

   Kram!

   Radera