söndag 12 oktober 2014

Jämförelsematerial

Fredagskvällen blev på ett sätt rätt kul, tur att vi bara var tre tjejer, jag är rätt pratsam av mig men de andra två - oj! Det var så öronen fläktade i draget. Men jag är så otroligt tacksam över att jag har så lite drama på relationsfronten, att jag verkligen ser fram emot att stiga över vår tröskel varje dag och känna mig hundra procent bekväm. På ett sätt är det nyttigt att höra hur andra har det.

Igår gjorde jag inte så mycket, förutom en halvtimmes promenad upp till Maxi, mötte Mannen där när han kom från jobbet, handlade lite och kände mig alldeles mör. Ändå var jag uppstressad, kände att jag behövde ringa ungarna, svara folk på fb, allt sånt. Jag har fortfarande ont i hela kroppen efter fredagskvällen, det är bara psykiskt, det enda som gäller är att vila skallen och tankarna som snurrar som flockar av råkor i kvällningen.

6 kommentarer:

 1. Att läsa din blogg gör mig så lättad, över det faktum att det inte bara är jag...
  Hoppas du tar det på det bra sättet!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar det absolut på det bra sättet när det kommer från dig :)

   Radera
 2. Jag sitter och kollar ut genom fönstret, borde gå en långrunda med hunden eftersom det bara blev en kortis på morgonen. Småduggar lite men soffan ropar att jag borde umgås lite med den, får se vem som vinner, hundens bedjande ögon eller soffans sköna dyna :-)
  Ha en bra dag!

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska jag gissa att hundögonen vann? ;)

   Duggar här med så jag har fuskat och tagit bussen halva sträckan på morgonen. Men ändå rätt skönt ute, det riktigt kalla har inte anlänt.

   Ha dig en bra onsdag!
   Kram!

   Radera
 3. Ja visst är det kul att träffa "rätt" sorts folk..... babbel babbel liksom.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är det kul att träffa "fel" sorts folk också... ;)

   Kram!

   Radera