söndag 26 oktober 2014

Stortrut

Flippade lite igår, men fick lov att sätta stopp för mig själv vilket gör att jag nu går omkring med en sorts oavslutat känsla. Har dock lovat Mannen att droga ner mig och placera mig framför Downtown Abbey under de timmarna han jobbar så det blir nog bra. Dessutom har vintersportssäsongen börjat, yay!

Stör mig på mig själv som inte kan låta bli att gå in i diskussioner som är dömda på förhand. Personer som är frälsta angående någon viss "kur mot allt" brukar inte bry sig om argument ändå. Jag är inte emot alla naturläkemedel och kosttillskott (trots att Johannesört är den enda medicin som kunnat paja min tåliga mage) men om något påstås kunna bota ebola och cancer utan att ens vara tillåtet i vitaminhyllan blir jag så trött... Och så börjar jag babbla men det är förstås ändå för döva öron. Jag tror en del människor lever kvar i ett ständigt tonårsuppror - om myndigheter förbjuder något måste det vara jättebra!

Fortfarande inte direkt på topp humörmässigt, vilket väl märks, men jag var lite mer aktiv igår och har sovit mer normalt inatt så det kanske är på rätt väg ändå.

4 kommentarer:

 1. Ja munnen, den munnen. Kan inte leva med den. Och inte utan den heller;).
  Följ nu dagens anvisningar.
  Sköt om dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tur att det oftast inte spelar så stor roll i längden allt det där man vräker ur sig. Gav mig också in i en diskussion med amerikaner om skolskjutningar...:P

   Japp, har följt dagens anvisningar och Mannen kommer snart hem från jobbet.

   Tack!

   Radera
 2. Hej!
  Jo tack, nog kan man prata för mycket allt. När det är så kan jag inte hejda mig trots att jag vill. Sen kommer ångesten efteråt! De dagar jag är på det viset skulle jag vilja kunna krypa in i en grotta. Men jag har ju folk här 12 timmar per dygn, alltså uteslutet.
  Jag tycker om att umgås med mig själv och med mina böcker, så läget känns hopplöst!
  Men att diskutera med amerikaner om deras egna frågor är nog ingen höjdare!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. En grotta hade suttit fint, fast det har jag nästan, mitt sovrum - måste vara värre för dig som måste ha folk omkring!

   Ja, det är lite vågat att diskutera med amerikaner sådant som innefattar vapenlagstiftning ;) Har lagt ner det för idag.

   Kram!

   Radera