måndag 27 oktober 2014

Normaliseringsprocessen

Denna morgon känner jag mig faktiskt relativt återställd! Inte speedad heller, bara hyfsat normal. Är lite nöjd med mig själv som sa till redan när det började gå utför istället för att vänta tills kraschlandningen var ett faktum.

Råkade på något sätt bli kvar uppe sent igår kväll, och hittade Alien - resurrection på TV12. Konstigt det där hur man gilla vissa filmer utan att begripa varför. Min smak är bred så lite av varje kan slinka med...

Som kompensation sov jag rätt länge, så jag har fått mina 8 timmar, men det är bättre än de 12 jag sov de senaste nätterna. För mycket och för lite skämmer allt.

Min laptop försökte skrämma mig nyss genom att hävda att ljudkortet var sönder, men den heliga omstarten löste problemet.

Om någon timme är det tänkt att Syster M2 ska ringa och kolla läget. Jag sa redan i onsdags att det är fullt möjligt att jag mår bättre när du ringer, hon tyckte det lät snabbt, ibland är det hemskt trevligt att ha rätt.

8 kommentarer:

 1. Toppen att du mår bättre. Ja 8 timmars sömn är lagom, även om jag inte får det då jag har de tidiga mornarna. Men i morrn blir det sovmorgon i allafall. Vilken tur att din Laptop bara försökte skrämma dig lite grann och att det inte var nåt allvarligt.
  Ha nu en fin vecka. Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du får en skön sovmorgon! Jag hade tänkt att datorn skulle räcka ett litet tag till så jag vill inte att den börjar bråka nu...

   Ha det så bra själv, kram!

   Radera
 2. Skönt att höra att det är bättre för dig.

  Kramar, kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, dagen har verkligen varit riktigt trevlig :)

   Stor kram!

   Radera
 3. Hej S!
  Det var jättelängesen jag var här och läste. Jag har inte orkat. Men nu läser jag. Inte helt sammanhängande pga koncentrationssvårigheter, men helheten förstår jag ändå. Och likheten. Så skönt att läsa hos en människa där jag hittar bitar som gör att jag känner igen mig.
  Många kramar och tack för alla dina goa ord hos mig. <3 Tycker om dig och tycker om allt du skriver. Så tänkvärt och bra.
  Hälsningar Marielle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs så mycket eller litet du vill, precis när du känner för det. :)

   Gillar dig med och hoppas du kommer må bättre snart.

   Kram!

   Radera
 4. Jag gillar också att ha rätt.
  Men ibland är det skönt att ha fel. Som när jag skrev ut mig för en dryg vecka sen, och trodde det skulle ta lång tid att komma i balans igen. Och så poff, vaknade jag härom morgonen och bara kände igen mig själv igen. Pjuh.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magiska tillfrisknanden är bara bäst! :) Hoppas du får känna dig i balans nu så länge som möjligt.

   Radera