lördag 1 november 2014

Skräcködla

Vi gick faktiskt på teater igår, händer inte så jätteofta för det är ju lite påfrestande även om det är kul. Pjäsen var halvseg och det var alldeles för mycket intryck med hög musik, höga ljud och en massa ljusblixtar, trots det var det roligt att komma ut lite.

Idag har har jag krälat runt i nattkläderna hela dagen, huvudet för oorganiserat för synkroniserad verksamhet, förutom att jag lyckades laga middag.

4 kommentarer:

 1. Du kan saker även när du inte kan. Jag är ditt fan! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, och nu har jag lyckats med att knappt sova inatt så denna dag kan leda till vad som helst. Den huvudsakliga planen är dock att ligga på sängen och lyssna till gammal musik :)

   Radera
 2. Heh visste inte att folk kunde uppskatta teater nulängre-(jag skulle nog inte göra det men det vore dum att uttala sig om någonting sånt när man inte brukar gå på några föreställningar alls..) man är ju vann med alla datoriserade effekter och hd-kvalite =) Sist jag var på en teater så gick jag i 4.an (en riktig teater), fick se Trollkarlen från Oz- blev nekad att öppna min chipspåse =)

  Däremot så skulle jag vilja gå till en riktig konserthus eller en opera för musikens skull =) Klassiskt musik låter bäst då... Det är lite svårt att få till det riktigt bra här hemma, speciellt om man inte äger en ljudanläggning för 1000-tals kronor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, man får se teater som en helt separat grej. Jag går någon gång om året. Roligt var en vampyrföreställning fyra trappor ned i källaren på Göteborgs stadsteater, en liten lokal typ förrådslokal med tjugo åskådarplatser. Riktig livekänsla.

   Opera är mäktigt, men det är många år sedan nu, tror inte jag skulle klara av det, föreställningarna är rätt långa. Men du borde absolut gå om du får tillfälle (fast lämna chipspåsen hemma! ;) )

   Radera