fredag 21 november 2014

Slarv

Enda utflykten idag var till brevlådan, måste jag erkänna. Kom aldrig så långt ens att jag satte på mig strumpor. Men imorgon behöver jag frisk luft. Jag är fortfarande trött i huvudet, jag får nog skärma av mig från det mesta övriga just nu när jag har så djupa samtal med Syster M2, det rör upp saker och jag kan inte tänka på precis allt och alla samtidigt.

Fast på söndag måste jag förstås vara social, familjefödelsedag. Men inte ta ut något i förväg.

Såg just att jag glömt morgonmedicinerna, det är sällan faktiskt. Det är ingen katastrof utan mer ett irritationsmoment för mitt ego, sedan jag bestämde mig för att sköta medicinerna ordentligt så vill jag att det blir perfekt. ;)

Letade efter skräptv, hamnade på Kunskapskanalen och en intervju med Johan Kinde om hans senaste bok som utspelar sig under en kris i hans liv och han talade en del om sin bipolära sjukdom. Typiskt, kunde jag inte fastnat framför något matlagningsprogram istället. ;) Verkar inte vara så mycket tv som roar mig resten av kvällen, kanske kikar jag lite på Skavlan och Annie Lennox. Sedan ett tidigt godnatt.

Men häromkvällen satt Mannen och jag och pratade länge, bland annat redde vi ut vad vi egentligen bråkade om under vårt halvtimmeslånga och enda bråk för närmare 16 år sedan. ;) Det är roligt att det fortfarande finns saker att lära sig om varandra.

Pratat på telefon med grabbarna idag. Varmt i hjärtat. ♥

6 kommentarer:

 1. Ni bråkade alltså för 16 år sedan och minns det? =O =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart minns vi, det var ju ett unikt ögonblick i världshistorien! :)

   Radera
 2. 16 år och ett bråk. Det är verkligen bra jobbat :)

  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. A piece of cake :) Faktiskt!

   Kram!

   Radera